Sivut

torstai 10. heinäkuuta 2014

Sortumista ja matkailua

Tämän viikon maanantai alkoi ihan kivasti. Heräsin jo ajoissa, vedin aamuaerobisen, jonka jälkeen innostuin vielä kahvakuulaileen. Oli todella lämmin aamu tolloin ja jo lenkin jälkeen hiki virtas 8) Saati sitten silloin, kun lopetin kuulailun. :) Ainakin treenit oli tehty ja hyvä mieli. Mitä vielä mittauksiin tulee niin -3kg kiloo oli puntaris, jälkikäteen kun katoin mun muistiinpanoja, oikeesti realistinen luku on 1,5kg, koska olin ottanut ekan painon illalla, vaikka aamullahan se on ainoa oikea vertailukelpoinen. Kuitenkin.. :) Myös vyötärö/lantio -akselilla oli positiivisia tuloksia :)

Maanantaina kipasin myös Lidlissä, kun näin siä alla olevan kenkähyllyn ja ajattelin, että toi olis meille kätevä. Oon ettinyt kauan sellaista kenkähyllykköö, jossa olis monta kerrosta ja nyt löysin sen :) 20€:lla :) Kenkäkaapista haaveilin, mutta jostain syystä ne mitä eniten tahtoisin maksaa 200-300€ ja mun mielestä se on JÄRKYTTÄVÄ HINTA.

Stokkalta tarttu mukaan Vero Modan toppi ja Tigerista herkullisen näköinen pikkuvihko :) Siihen kirjotan dietistä fiiliksiä yms. :)

Tiistai aamu alko ihan hyvin aamulenkillä. Sitten lähdin poikaystävän kanssa Helsinkiin Sokos Hotels Presidenttiin. Siellä ei oltukaan koskaan käyty. Sit ruokailut meni vähä mönkään. Illalla käytiin Sevillas syömäs, lohta otin, oli siinä sit kasviksia ja jotain perunaa. Kävin läpi monta liikettä, mutta selvisin aika halvalla ;) En kyllä ymmärrä miten toi mies jaksaa aina seurata mua liikkestä toiseen, eikä se valita ollenkaan. Se on ihana <3 Sanoo vaan, ettei tarvi itse mitään vaatteita. :D

 Leopardishortsit : Ginatricot 14,95€
Musta-valkoset shortsit : Only 12,95€
Essie kynsilakka : Sokos 15,40€ sävy: "lovie dovie"
Nahkalaukku: Pieces 29,95€ 
Hiuskoristekukat: H&M 2,95€

Alla oleva 
Pöllökaulakoru: Accessorize 7,90€
Ääriviivatarrat: Sinelli 

Eilen oltiin Lintsillä ja meillä oli kivaaaa! :) Yllä olevas kuvas oon maailmanpyöräs ja   maisemakuva myös sieltä :)

Käytiin myös Sealifessa, kun rannekkeilla sai sieltä alennusta; liput makso 8€ Oli tosi mielenkiintoinen reissu, en ollut aiemmin käyny :) Siellä oli tooosi hienoja kaloja, ja ylläoleva oli joku hai ja alemmat merihevosia. Ylläri ylläri, kukaan ei olis arvannu ;) Merihevoset oli niin kauniita. Satuttiin myös akvaarioon hyvään aikaan, koska nähtiin haiden ruokinta :) Kannattaa käydä tutustumassa Sealifeen, jos ei oo käyny! :) Siellä oli tosi siistiä :)!

 Tää kuva tältä aamulta. :D Takas tiukkaan kuriin. Aamulenkki takana ja kohta olis tarkotus lähtee salille. Myöhemmin äitin kans käymään Pajutilalla ja heii huomenna alkaa restaurantepäivät jeeeee! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti