Sivut

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Ensimmäinen viikko superdiettiä takana!

30.6. maanantaina se alkoi, nimittäin superdietti! Olin miettinyt mukaan lähtöä jo tän vuoden alusta asti, mutten jostain toistaiseksi tuntemattomasta syystä ollut saanut itseäni tähän mukaan :) Nyt kuitenkin sain ja se oli hieno edistysaskel. Mitat otin viikko sitten, mutten taida tähän niitä nyt julkaista. Voin sitten myöhemmin, jos on edistystä tapahtunu ;) Huomenna olis tarkoitus punnita, mitata ehkä vyötärö ja lantio. Vaikka mua kyllä poikaystävä vähän niinku kielsi mittaamasta dietin aikana koko ajan. Vaa'alla en missään nimessä käy kun minimissään kerran viikossa. Jos alan sitä kyttään, ni ei tuu kyllä mitään siitä sitten. :D Mulla muutenkin vaikuttaa nesteet hirveesti. Paino saattaa heitellä helposti 1-2kg päivässä. Toki onhan se aina eri asia mitata heti aamusta (niinku se pitäis), kun sit illalla, jolloin tottakai painaa enemmän! ;)


 Näitä keltuaiskavereita nyt syödäänkin sitten, hmm miksen aiemmin oo syöny enemmän?
 Ruokaa on ja paljon välillä. Töissä oli tuskaa yrittää vartissa kietasta kauhee annos ja nyt on ihanaa kun saa olla lomalla viikon ja SYÖDÄ RAUHASSA! =)

 Hieman sisustusta tähän väliin! Tilasin Ellokselta aivan ihanat tähtilakanat :) Pakkauksessa oli 4 tyynyliinaa ja 2 pussilakanaa ja tais maksaa alle 25e ! :) Näihin kelpaa mennä kölliin :)

 Voisin samantien syödä mooooonta litraa putkeen. Mansikat on niin herkkua!!!

 Ostin Sokokselta tänään kevätsipulinipun 1€, ei ollu hinnalla pilattu kun oli kunnon kokoa kaverilla (: Vasemmalla nipusta näkyy myös mun uus keittiövaaka, jonka investoin viikko sitten ennen diettiä! Se on ollu tooodella ahkerassa käytössä! 

Vähän kai shoppailujakin.. Glitterista parit tähtikorvikset -75% alella ja oikeella Sokokselta löydetyt Crocs varvastossut! Tarjouksessa s-etukortilla 19,95€, muutoin 29,95€. Ihan superihanat jalkaan!! :)

Pitäsköhän tohon basilikaan vaihtaa välillä multa? :) Sydänkiposta kuoriutuu ruohosipulia! Ainakin toivon niin ;) 


Tänään oli kiva salitreeni, kokeilin ekaa kertaa hack-kyykkyä ja se oli ihan mieluisa uus tuttavuus :) Nyt jaloissa ja muuallakin kyllä tuntuu. Taidankin mennä tästä venyttelemään, koska se multa jää turhan usein laiminlyötyä! Tiedän, ei sais... ;) Kivat sunnuntain jatkot!! Huomenna sitten startataan kakkosviikko ja aamulla on mittauksen paikka.! HYVÄT YÖT!

Ja voin lisätä sen verran, jos joku uutukainen sd foorumin kautta tavoittaa tän blogin, niin siis kun siinä mainitaan tosta -20kg niin jep painoin joskus lähemmäs sata nyt tällä hetkellä jo onneks vähemmän! ;) Mutta tehtävää, voi sitä kyllä vielä on.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti