Sivut

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kuumuus uuvuttaa

Tuuletin se ihanuus on pitänyt hankkia jo nooh viime kesästä? Päädyin eilen sen sitten vihdoin ostamaan, tosin aika halpisversion 19,95€ ja merkki Hugin. 3 vuoden takuu :D? Sano mun sanoneen, että sitä tullaan sit tarvitteen.. Myyjänä työskennellessä meille on aikas monta tuuletinta jo palautunu. Nytkin toi kapistus pitää jo naksuntaa, jos sen pistää 2 tai 3 voluumille ja se pyörii puolelta toiselle. Noooh, katotaan kauanko viilennyksestä saadaan nauttia :) Viime yönä se pörräs koko ajan, joskin mää en halunnu et se suunnataan muhun päin. Paitti sitten yöllä kolmelta kun herään yltä päältä hikisenä vaatteet liimautuneina ihoon.

Eilisessä postauksessa jaoin vikana kuvana sen Dermosil-paketin sisällön. Eilen myös illalla kokeilin kultaista kynsilakkaa ja se on mun mielestä oikein mukava :)

 Kynsillä on nyt kesäfiilis =)

 Tänään oli vuorossa Buzzador paketin tutkistelua ja Bic Soleil Bella höylän kokeilua. Höylään olin todella tyytyväinen, se oli tarpeeksi terävä, mutta en silti saanut sillä yhtään haaveria! Yleensä olen niihin melko taipuvainen ja aina on sääret jollain vekillä.. No nyt tuli hienoa jälkeä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :)! Et pety. :) Tässä vielä tarkemmat tiedot höylästä:

Bic Soleil Bella
  • 4 joustavaa terää, jotka seuraavat kehon muotoja
  • liikkuva pää tarkkaan ajoon
  • voidenauha, joka sisältää pehmentävää kookosmaitoa
  • ergonominen varsi luotettavaan ja miellyttävään ajoon. 
Mistä pidin sitten eniten? 4 terää oli plussaa, koska yleensä teriä on se 1 ja se ajaa mitä ajaa.. Sitten liikkuva pää oli ihan huippu juttu! Koska puhuin niistä vekeistä joita yleensä saan just jalkoihin ja erityisesti polvien alueelle yms. Liikkuva terä mahdollisti sujuvan sheivauksen, eikä höylä ns. tökänny ja tehnyt jalkaan sitä haavaa. Varresta tykkäsin myös, höylästä oli hyvä pitää kiinni. :)

Esittelen myös Bic Soleil Lady Shaving gel -tuotteen.  

Sain tän ihokarvojen ajogeelin Buzzador -paketin mukana. Testasin sitä sitten myös heti tänään. Alueet jotka ajoin oli kädet, reidet, sääret. Kastelin ihon ja laitoin tota geeliä ja annoin hetken vaikuttaa, että ihokarvat pehmenee. Mua alkuun jännitti saako iho kauheen ärsytyskohtauksen, koska yleensä mun iho on niin herkkä kaikilla ihokarvojen ajogeeleille. Siksi viime aikoina oon siirtyny Herbalifen aloegeeliin, joka on ihan huipputuote! Mutta, en joutunut pettymään ja hyvä niin. Iho ei ärsyyntynyt ajossa ja karvat irtos hyvin. Tottakai nyt jotain hajakarvoja jäi, koska suihkun valossa ei aina kaikkea huomaa. Oon kuitenkin tyytyväinen tähän geeliin ja putelis mainittiin myös,että se sisältää aloe vera geeliä, joka justiin kosteuttaa ja rauhottaa ihoa. 

Ja ei vissiin hullummin karvoja jääny? ;)

Kohta mun on pakko taaas mennä syömään! Ihan hullu nälkä, tein niin rankan muka kotitreenin salilla, että melkein konttasin pukkariin kun ei jalat enää ois jaksanu kantaa. :D Bulgarialainen askelkyykky! Huhhuh hei, mutta toimii! Mutten mää ny ihan niin alas kyllä pääse kun olis tarve! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti