Sivut

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Shoppailua kerrakseen.

Jooh, viime viikon torstaina vietin äitin kans laatuaikaa (sisältää siis shoppailua), mitäs muutakaan ;) Luin hetki sitten Kangaslan Sanomista, että Marjamäen Pajutila lopettaa toimintansa. ! Olimpas järkyttyny siitä tiadosta, meinaa on sevverra hyvä paikka! Harmillista, mutta ei kait siinä muutakaan voi, jos lapsista ei oo jatkajiks ja perustajatkin kaipaa eläkepäiviä ;) Huipullahan se kandee lopettaa.

Tässä meitin löydöt :)
 Iihana maustepurkki, oreganoa tänne! Oon jo tällästäkin kauan halunnut ;)

 Katsokaa mikä söpöläinen, tää on ihan täyttä puuta, vaikka bulldog ei oo se lempirotu, tää oli niin hellyyttävä, että pakkohan se oli ostaa poies ;)

 Tää kyltti on ollut Pajutilan kassalla ja oon aina siitä haaveillut, kun ollaan tilalla käyty. Vaikkei tässä mitään hintalappua ollu enkä ees tiennyt onko myynnissä, minä näppäränä tyttönä tietty sen heti selvitin
 Jälkiruokakupit on aika painavia, olisin ottanut enemmän, tainno yhden enemmän, mutta viis löyty ja ne sit heti hamstrasin :)

 Joululahjoja ajatellen tämä söpö naru :)

Tätä kun katson tulee hvyä mieli. Tulee nostalginen olo, vaikken ookaan itse koskaan ollut noin sievä pieni tyttö :)

Lähdin Pajutilalle ajatuksella *jos nyt jotain kivaa löytyis* Noh siinähän sitten budjetti hieman ylittyi, mutta ei siinä, eipä sinnekään paratiisiin enää pääse :/ Joten ei haittaa, että hieman ehkä tuhlasin, mutta tinkasin! Äitin tyttö! Se omistaja jo rupes heittään läppää, ettei enää kestä ku vaan tingataan :D

Mitäpä muuta, viime viikonloppuna oli sitten jo taas kauan odotetut restaurantepäivät Kangasalla Pikkolan koulun pihalla. Sieltäkin tarttu mukaan ihanuuksia. Jäjettömän ihana coca cola peltitaulu! Kuvaa siitä ei viä tällä hetkellä oo, koska taulun pari kulmaa oli sen verran huonos kunnos, et odottaa anoppilas liimausta. Mutta ihan törkeen onnellinen oon tästä löydöstä :) !! 



Yläpuolella nuo restaurantepäivien löydöt (4 kuvaa). Alla olevan punasen koff -tynnyrin ostin myös restaurantepäiviltä, tosin viime kesänä. Nyt löysin sille kaverin samalla hinnalla, tosin toi carlsberg oli ehkä hieman huonommassa kunnossa kuin edeltäjänsä, mutta rosoisuus on kaunista!


 Pari ruakakuvaaki mahtu postaukseen (;

 Yritin kuvata kuuta, joka oli alhaalla, mutta iphonen kamera ei oo loistava.

Tänään hain postista Buzzador -paketin. Nyt aletaan testaan sit Bic Soleil Bella-höyliä ;) Tulee siloset sääret. Kiinnostaisko suakin päästä testaileen tuotteita ilmatteeks? :) Laitappa tähän postaukseen sun sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sulle kutsun Buzzadorille :)!

Loppuun superdietista; tänään alko viikko 3. Nooh hieman takapakkia tuli viime viikolla syömisten johdosta, mutta jospa tällä viikolla mentäis reippaammin. Ainakin treenit kovenee. Maanantai kuitenki alko ihan hyvin aamulenkillä ja salillakin käväsin pumppaileen. Huhhuh rockyt.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti