Sivut

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Heippodei!

Mää nyt juttelen tänne ainakin vielä tän pätkän, kun Emma. pyysi kertoon millasta oli Superdietissä. Nooh sehän oli vähän silleen, että alku alko aika hankalasti. Ostin ennen superdietin alkua kotitalousvaa'an ja sen käyttöä sitten harjottelin ennen sitä. Ruokien punnitteminen oli oikeesti aika hankalaa ainakin mun luonteelle. En oo mikään himokokki muutenkaan, niin sitten siinä tuli joka päivä melkein paistettua kanaa/jauhelihaa yms. ja riisiä/pastaa/perunaa. Plus sitten kukkakaalia, parsakaalia, porkkanaa yms. Käytin aika paljon pakasteita ja hermostutti se, että joka päivä piti tiskata :D Tiedän, että olis voinu tehä viikonkin ruuat valmiiks, muttei multa onnistunu kun jotkut 2-3 pv ruuat maksimissaan. Annan kyllä probsit niille ihmisille, jotka kisaa fitneslajeja yms painoluokkaurheilijat. Mulla meni jo ekan viikon aikana meinaan hermo siihen vaakaan ja sit en uskaltanu paljoo ylimääräistä syödä kun pikkutarkkuus iskee, että jos nyt syön, kaikki on pilalla..  Mitenkäs kävi sitten myöhemmin.. :(

Ruoan syöntivälit meni välillä pitkiks töiden takia ja olin ainakin 1,5viikkoo hirveessä nälässä ja tuntu siltä, että luovutan ihan just. Kirjottelin kyllä sitten foorumille ja sain sieltä tukee ja hyviä neuvoja. Oon kuitenkin pettynyt itteeni, koska jaksoin orjallisesti noudattaa diettiä ehkä 2 vk ja sit rupes jo lipsuun.. Viimeset kaks viikkoo söin jo ilman vaakaa ja vähän mitä sattuu. Herkuista kieltäytyminen tuntu pahalta, eikä mulla menny makeenhimo edes ohitte missään vaiheessa. Liekö sitten jotain vitamiini,- tai/ja hivenainepuutoksia.

Se mistä oon ylpee, oli aamulenkit. Kävin yhtenäkin viikolla aamulla lenkillä 3 tai 4 kertaa :D Siis minä aamulenkillä, huhhuh. Välillä urheilut meni kun unelma. Sain fitfarmilta hyvät saliohjelmat ja kotitreenit, jotka kyllä tuntu :D Se mitä kaipasin dietin aikana eniten olis ollu fyysinen seura. Että olis joku kaveri, jolla olis samanlaisia tavotteita, jonka kanssa vois käydä lenkillä, salilla tai muuten vaan höpöttää ja vaihtaa ajatuksia. Edelleen kaipailen sellasta, joten Emma S tai joku muu, ootteko kukaan Tampereelta päin?

Lähti siinä dietin aikana varmaan viitisen senttiä vyöräröltä ja lantioltaki jokunen. Painokin putos joku 3kg, ei sen enempää, koska sit jossain vaiheessa annoin sen mennä ranttaliks. ..
KADUTTAA, ÄRSYTTÄÄ..

En tännekää oo kirjotellu, kun emmää usko, että kauheen montaa kiinnostaa nää mun pöpötykset täällä. Emmäätiä poistaisko koko blogin ja ehkä palais asiaan myöhemmin. ? En oikein osaa päättää.

Tällä hetkellä edessä on muutto isompaan kämppään, ihanaa muuttaa, jotenkin se tuntuu raikastavalta muutokselta. Treeneissä on menny ihan hyvin, paitsi paras treenikaveri lähti ulkomaille ja palaa ehkä vasta keväällä. :S Se kyllä painotti, että käyt sit treeneis! Meijän joukkue on kyllä ihana. Oon melkein ainut nainen, muiden poikien/miesten nyrkkeilytreeneis. Toisinaan nolottaa lyllertää siä poikien peräs, mutta ne on tosi kannustavia. Ja teen sen mihin kykenen, aion aina yrittää ja tehdä niinku pystyn. Kyllä se kuntoki siitä nousee ja kiloset alkaa taas tippuun kun sais kunnon vaihteen päälle. Tällä hetkellä kaipaan ihan hirveesti heppailua. Se jotenkin on niin rentouttavaa touhua, ikävä polleja <3

3 kommenttia:

  1. Kiitoksia paljon että jaoit kokemuksiasi SDstä :) Itsellä alkaa se huomenna ja odotan kauhulla mitä siitä tulee :D Ruuan puntarointi on se kauhein asia varmaankin...ei niinkään se liikkuminen...ja se miten löytää aikaa ruuan laitolle kun on koulu,työ ja hevonen :) Mutta ei se kait auta muuta kuin yrittää :D Käytitkö ite niitä kaikkia rasvanpolttopillereitä mihin opastettiin ja tuntuko niistä olevan mtn hyötyä vai uskaltaako jättää kylmästi pois kun tulee aika tyriksi josseivät tehoa :)

    VastaaPoista
  2. Hellurei! :) oletko päättänyt lopettaa bloggaamisen kokonaan? Ajattelin että olisi ollut mukava kuulla miten elämäntapamuutos projektisi etenee :) Itse selvisin kuin selvisinkin Superdietistä ja ja nyt koitan kallailla motivaatiota blogeista että saisi nuo lähteneet kilot pysymään kans poissa :)

    VastaaPoista
  3. Heippa Emma. Oli tuska ja työ löytää taas tää blogi kun en muistanu salasanaa ja käyttistä :D Mää en oikein tiedä poistasinko tän. Vai poistaisinko vaan osan ja jatkaisin hieman eri teemalla. Mulla kiloja tullu takasin vaan :( Itsekin yritän ottaa itteeni niskasta kiinni. Nyt perheessä on myös reilu 14vkon ikäinen sakemanni poitsu :) Kiinnostaisko sua lukee jos jatkaisin kirjottelua. Teemoina liikunta-koirat-normi arki yms höpötykset :D

    VastaaPoista