Sivut

maanantai 1. huhtikuuta 2013

VIHDOIN: Aamu alkoi lenkillä !!

Noniin tänään viikko tosiaan starttasi n. 45min aamulenkillä. Otin sauvat mukaan tuomaan liikettä käsiinkin ja vauhti pysyi koko lenkin ripeänä. Kyllä sen taas huomaa, ettei oo käyny hetkeen kunnon lenkillä, kun tuntu tosissaan ja hiki tuli. Sykemittaria en oo vieläkään kalibroinu, mutta mietin että ennen torstaita sen teen. :) Huomenna ois salillepaluupäivä. Saa nähä kuinka rikki sitten oon. Onneks se salikunto palautuu takas aika nopeeta. :) Ajattelin pistää tähän vähän päivän syömisiä. Ei ne parhaat mahdolliset oo, mutta no kuitenkin..

 Aamupala 10:00 Herbalife pirtelö. Tuossa alla vähän kuvaa siitä, mitä se sisältää.


 Välipala: 12:45 lasi kevytmaitoo, 2 ruisleipää (voi, kinkku, juusto, paprika ja toisessa suolakurkku).
Nämä ovat Herbalifen puristeita, joita käytän. Lisäksi olen ottanut käyttööni Zinzinon balance oilin.

 Päivällinen/lounas klo 15:00 makaronia, lohta, kurkkua, kaalia ja rasvatonta maitoa.
Illallinen klo 18:30 sipulia, kananmunaa, perunaa ja Huiluntuhti makkaraa. Ei paras mahdollinen illallinen, mutta käytin aineita, joita kaapista löyty. Söin vaan pienen muumikulhon syvän lautasellisen ja maitoa tottakai taas lasillinen.

Tänään oon siivonnut hulluna :D Vein matot ulos, imuroin, pesin lattiat, siivosin vaatekaappia, pyyhin pölyjä ja tuuletin vaatteita yms reenivarusteita. :)

Josko sitä nyt vaan rentoutus, ehkäpä joku mukava leffa? Vai pitäiskö uppotua jonkun ihanan kirjan pariin? :) Sängyssäkään en oo pitkään aikaan lukenut, se on mun mielestä ihanaa. Tein joku vuosi sitten niin, että luin joka ilta ennen nukkumaanmenoa vähintään puolituntia jotain kirjaa. :) Välillä tietty kävi niinkin, että kirja oli niiiin mukaansatempaava, ettei lukemista malttanut lopettaa :) Tiedätte varmaankin tunteen? :)

4 kommenttia:

  1. Mieletön tuo ainelistaus, mitä tossa tökötissä on! Pitäis pärjätä.
    Tuo kuitu- ja yrttitabu alkoi kiinnostaa... nyt mulla on noita leseitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä sillä pärjää verraten normiaamupalaan. Toki riippuu paljonko liikkuu, mulla on eilen ja tänään ollu kokoajan kauhee nälkä, vaikka on yrittäny syödä suht lyhyin väliajoin. Mutta ehkä se on vaan tää alku taas. :) Kuitu&yrttitabletit on ollu hyviä ainakin mulla. :)

      Poista
  2. Robin-lasi!! Meilläki on tommonen!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee :D Joo se on poikaystävän, mutta ihan paras lasi :D Miksei tollasia enää saa. :D

      Poista