Sivut

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Miksi minä ?

Maanantai alkoi niiiiin hyvin, menin onnessani töihin ja suoritin koneella yhtä verkkokoulutusta kun iski kauhee yskäkohtaus ja loppu työpäivää kohden kurkku kipeyty, yskä kasvoi ja lisäks oli kylmä-kuuma-kylmä-kuuma. Yritin kaikkeni etten tulis kipeeks, mutta sitten tuli vielä semmone painavuuden tunne lihaksiin ja alkoi kolotuskin. Tilasin työterveyteen samantien ajan ja pääsinkin puolen tunnin sisällä soitosta. Sain saikkua sitten seuraavan eli tämän päivän kun ois pitäny olla töitä. Huomenna mulla on vapaa, mutta koko viikonloppu pitäis viettää töissä.

Oikeesti hoin ittelleni just tota "miksi minä".. koko maanantai-aamupäivän. Olin niin koittanut välttää flunssaa, mutta ei. Noh viikonlopusta voin kyllä kiittää vaan itseeni, kun käveltiin baarista kotio ja ei ne sukkikset ollu tosiaan kovin lämpimät, kun puolessa matkassa oli reisistä jo kadonnu tunto. Tää päivä on sit kärvistelty kotona hirveessä kolotuksessa. Argh. Tää pistää niin vihaks. Mä olin jo täynnä tarmoo, että tästä viikosta tulee niin hyvä treeniviikko ja koska en ollu viime viikolla ees nyrkkeilemäs, odotin sitä tällä viikolla entistä enemmän, mutta ei ! :| Ei tässä kunnossa paljon reenata. En haluais meinaan saada mitään sydänlihastulehdusta siitä, että reenaan kipeenä ja sit kuolla kupsahtaa joskus ihan terveenä tonne lenkkipolulle tai muualle. Sehän ei oo leikin asia reenata kipeenä ja kuten moni varmasti on lukenut, niinhän sitä usein ihmetellään, miten niitä nuoria urheilijoita kuolee, vaikka niitten pitäis olla täysin terveitä? Usein siellä taustalla voi olla joku tommonen.




Salaatista löytyi:
1 kurkku, 2 suippopaprikaa, minitomaatteja, fetaa, kolmea eri salaattia, 1 punasipuli, salaattisekoituspussi (jossa on noita siemeniä ja cashew-pähkinöitä). Lisäks liraus valkoviinietikkaa ja valkosipulioliiviöljyä sekä vähän pippuria ja herbamaree.

Niin haikeella mielellä kattelin tänään ulos ja tuonne jäälle teki mieli, yritettiin miekkosen kaa tehä pieni hidas kävelylenkki, mutta ei tua ulkona oikein kykene kävelemään vaikka kuinka puettiin päälle (ollaan siis molemmat flunssassa). Kurkkukipu iskee kun veitsi heti kun saa vähän viimaa, vaikka kaula onkin hyvin suojattu. Hmph!!

Anteeksi mun valitus, mää vaan niin haluaisin tehä ja touhuta, mutta tää kipeily vähän rajoittaa, muttakun en malttas vaan maata sohvalla ja olla tekemättä mitään.



2 kommenttia:

  1. Voi harmi! On inhottavaa tulla flunssaan. Pikaista paranemista.
    Muuten tuo salaatti näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mutta kiitos :) Ja se oli kyllä hyvää :)

      Poista