Sivut

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Love my shoes

Löysin tänään ihanat kengät Kookengästä. :) lähin katseleen pitkävartisia kenkiä, mutta löysinkin ihan päinvastaset :) korko oli niin paksu, että uskon niiden olevan hyvät kävellessä. Ainakin sovituksessa näytti söpöiltä mun jalkaan :) 


Saatiin tuparilahjaks kiva saunakiulu ja nyt kiulun kaveriks ostin myös kivan tervatun kuupan. Kyllä nyt kelpaa löylytellä :) tänään ne pääseekiin testiin. 


Sokoksen ao-päiviltä nappasin myös valkoisen roikkuvan koristesydämen. Meijän koti on yhtä sydänkoristetta täynnä :D haittaakse?

Ja bambu eco-kynsiharjan. :) 

Mtv3 sivuilla oli hetki sitten kilpailu, jossa sai lähettää jollekkin ystävälle suklaata, tänään postiluukusta sitten kolahti Lindt-suklaalevy. Ja en tilannu itelleni, vaan halusin yllättää murun. Ois pitäny osallistua useampana päivänä, niin ehkä olis ollu onnekas ja ois saanut yllättää jonkun muunkin ihanan :) 


Vitsit meillä oli hyvät nyrkkeilyreenit! Nyt on lyöty koukkua niin paljon että mietin kuinka jaksan pitää käsiä ylhäällä kun pitäis pestä hiukset. 8) Jalat oli ihan loppu eilisestä salireenistä niin tänään tuli hyvää jatkoo kun tehtiin u-väistöjä ennen koukkuja. Vielä kun muistais venytellä.. :D 

Huomenna koko päivän hyvinvointiohjaajan töitä, I LOVE IT !! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti