Sivut

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulua odotelles <3

Hetki sit olin työkavereiden kanssa kattomassa Jari Sillanpäätä Tamperetalossa kun veikkaus tarjos :D ei siinä Jari veti kivan setin ja tuli mieleen kaikki lapsuuden ajat ku olin mummulassa ja lauloin sydän luo bumbumbum. Liekeissä oli ihana :D heitin ennen konsertin alkua, että kai Jari on pukeutunu punasiin ja eikös sillä ollu punanen takki ja housut :) Se on kyllä sellanen persoona, joka tekee asiat omalla tavallaan eikä aattele muiden mielipiteitä. 


Tunsin itseni tuolla kyllä hieman nuoreks kun kaikki muut oli sellasia +60v. :D 


Meillä oli namit välipalat väliajalla. Entiä mitä toi torttu oli, mutta sellasta vaahtoo oikeestaa vaan. 


Sain pitkästä aikaa kukan :) joka on vieläkin hengissä!


Löysin kirpparilta tälläsen kortti/laskutelineen. :) äidillä on samanalainen, mutta valkonen. Sitä oon vinkunu itelle vaikka kuinka kauan. :) mutta nyt mulla on oma. 


Tälläset pyykkipojat ois voinu tehä leimasimella itsekin, mutta en satu omistamaan mitään leimasinta. :) kirpparilla satuin näkemään nää ja niille on jo käyttötarkotus mietitty. Nimittäin teepussin sulkija. Meillä kun on irtoteetä montaki eri pussia. 


Kuinka paljon persimoneja yleensä syödään? Mää tutustuin näihin vasta tässä kuussa ja naminami. :) tosi makeita. Suosittelen jos et oo maistanu. 

Viime viikonloppuna mun yks suurimmista idoleista Eva Wahlström palas pitkän sairastamisen jälkeen nyrkkeilykehään ja voitti komeesti! Ja nii. Tatlikin vei voiton kotiin. Raahasin murun pubiin ja siellä me katteltii yhes nyrkkeilyä melkein 4 tuntia :D 



Kivaa joulunodotusta! Tee minionit <3 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti