Sivut

perjantai 17. toukokuuta 2013

Liikunnallista viikkoa kerrankin!

Tosiaan käytiin monena päivänä lenkillä ja yhtenä pelaan myös tennistä, tenniksenpeluukin alkaa jo sujuun vähän paremmin, verrattuna alkukertoja :D Kun se tenniskenttä oli kun pallomeri, nyt pärjätään jo parilla putkella ihan hyvin :)

Tää viikko on ollu ihanaa ilmaa ja siks blogin päivittäminen on vähän jäänyt. Olin alkuviikosta pari päivää saikulla ton edellisen postauken vuoksi. Eihän sitä surua voi kahdessa päivässä käsitellä, mutta ainakin se helpotti tehdä sellasia juttuja, jotka itselle on mieleisiä ja joista tulee hyvä mieli :) Että sai muuta ajateltavaa ainakin. On se vaan jännä tunne ajatella henkilöä, jota ei enää täällä oo. Se tuntuu niin väärältä, kukaan ei sais lähtee täältä sillä tavalla. Se tuntuu niin pahalta ja mielessä pyörii vaan kysymys "MIKSI!"

Paistettiin ykspäivä Lidlin häränpihvejä, jotka oli ihan ok, tein päälle myös omatekoisen maustevoin, joka oli näin yksinkertainen:

- nokare voita
- valkosipulinkynsi
- persiljaa

Ne sekasin lautasella ja sen jälkeen asettelet folion palan päälle ja pakkaseen. Siellä annat olla, että pakastuu ja sit pihvin päälle ni avot! Itsellä tuppaa tulemaan aina vähän "liikaa" valkosipulia muihin juttuihin nähden. Mutta se ei mua haittaa. Sata kertaa parempaa kun kaupan mauttomat kököt.

Pistettiin myös perunaa ja bataattia uuniin "suolapedille" Ei kuorittu mitään, hyviä tuli, mutta suosittelen käyttämään karkeaa merisuolaa (tai mielummin ruususuolaa, koska terveellisempää) Me jouduttiin käyttämään normisuolaa, kun karkee oli loppu.

Lidlistä puheenollen, sain 5€ hyvityskupongin, kun valitin sillon niistä sienistä, joista meille tuli paha olo. :D Siis kolmen euron etu, kun ostettiin sieniä aikanaan 2 pakettia eurolla/kpl.



 Ilta maisemaa <3

Sitte palkkapäivänä pistin sileeks ja paineltiin Motonettiin.. :D Mukaan sieltä tarttu



Takki 129 €
Kengät 69 €
Hanskat 19,90 €

Pieni moka noitten hanskojen kaa kävi, ku katoin illalla vasta kotona, että hanskoista luki kuitissa mp motocross. :D Ihmettelinki vähän matkalla, miten tuuli meni sillei läpi. Mutta muuten kelpo hanskat. Housut täytys vielä saada, mutta ei kyenny samalla kertaa ostaan kun nääki kustansi jo vajaa 200€ ku sain 10% alennuksen kaikista tuotteista, kun liityin samalla kanta-asiakkaaks. :)

Ollaan murun kaa vietetty tänään 1 v päivää <3 Eilen käytiin Hookis siivillä ja ristikoilla ja tänään saunassa ja rentouduttiin parvekkeella olusien kera :) Huomenna ja sunnuntaina vapaa, jee!

Viikonloppua ihanaa! =)




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti