Sivut

torstai 5. syyskuuta 2013

Meijän Ranskan reissu oli kovin ihana. :D Lähettiin Tampereelta 20. elokuuta, täälläkin oli sillon suht ok keli. Lentomatka meni ihan hyvin, korvat meni lukkoon, muttei niin ikävästi kun ennen. Koska kello oli tunnin jäljessä, matkustamiseenkin meni vähemmän aikaa. Saavuttiin Espanjaan paikallista aikaa 23:45. Mentiin bussilla lentokentältä Gironan keskustaan ja sieltä kävellen ettittiin meijän hostelli. Joka onneks löydettiin aika nopeesti. Onneks nykyaikana on keksitty puhelimien navit ja yleensäkin puhelimet, että voitiin soittaa sinne hostelliin, että ollaanko oikeessa paikassa ja että tulisko joku avaan oven. :) Hostelli oli ihan mukava ja siistimpi, mitä oletin. Seuraavana päivänä kierreltiin sit Gironaa, ennenkun meijän juna lähti Ranskaan. Käytiin syömässä mm. 5€ menu, eka meijän piti syödä paellaa, mutta just alkokin menuaika ja meille suositeltiin ennemmin sitä :D Junamatka meni hyvin, ihan suoraan ei päästy vaan jouduttiin kerran vaihtaan junaa. Saavuttiin Beziersiin ajoissa, siellä oli tosi lämmin. Matka rautatieasemalta oli pitkä, tai siltä se ainakin tuntu. Pelkkää ylämäkee. Onneks löydettiin meijän majottumispaikka sielläkin suht nopeesti. :)

Naapurit oli hirveitä mekastaan ja sen 10 päivää mitä siä oltiin, niin joka päivä hirvee musiikinjytke. Ehkei niillä sit ollu muutakaan elämää kun istua pihalla ja heittää vitsiä kavereitten kanssa. Me sen sijaan käveltiin joka päivä ihan hirveesti ja shoppailtiin. Tai mää shoppailin, ehkä vähän välillä kävi sääliks tota toista osapuolta, joka joutu tuleen perässä ;) Ruoka oli tosi hyvää, käytiin ulkona syömässä monta kertaa, olutta meni aika reilusti ja viiniäkin jonkun verran. Löysin pari ihanaa sisustuskauppaa, meinasin pyörtyä kun näin osan niiden hinnoista. Niin paljon halvempaa kun Suomessa, Suomessa vastaavat mitä kattelin olis maksanu kaks kertaa enenmmän.

Reissun jälkeen kyllä huomas, että tuli syötyä aika lailla ja nyt vähän hävettää, että mainostan mun blogia elämäntapamuutosblogina. Kun ei se viime hetkinä sitä oo ollut. Muistakaamme kyllä lomalla saa syödä ja juoda, jos vaan osais käyttää tota kohtuuttakin joskus. Nojoo, ei se auta kun ottaa tiukka vaihde päälle, yksin siihen ei ihan pysty, onneks  apujakin on saatavilla. Ens viikolla pääsee taas hakkaan säkkiä, mitä ei ookaan tullu reilu vuoteen tehtyä. Sekin tuntuu ihan kamalalta. Ihanku laiminlöis jotain. Takas sorvin ääreen siis. Tää työviikko on jo näyttäny sen, että arkeen on palattu.

Mutta ens reissua varten on jo alettu säästää! ;)

































 Ens postauksessa ostokset :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti