Sivut

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kirppistelyä.

Eilen vein kirppikselle tavarat ja pöytä jäi niin kovin vajaan näköseks. Tänään korjasin asian heti aamulla ja vein samanlaisen satsin lisää :) äskön kysäsin saldooki ja kuulemma semmone 75e. Ihan hyvin kun nyt on vasta eka päivä! :) oon yleensä semmone, et kun kirppispöydän kerran ottaa, sitä pitää myös käydä päivittäin järjestään ja viemään aina vähän kerrallaan tavaraa lisää. Niin oon sen hyväks todennu, ainakin myyntilukemia ei oo voinu moittia viime kerroilta :) 

Tänään piti mennä ennen töitä salillekkin, mutta kun laskin mun liikuntapäivät yhteen skippasin idean. Viimeset 7 päivää loppuen eiliseen oon urheillu joka päivä. Eilen illalla tuntu siltä, että jalat oli jo valmiiks hapoilla, mutta viimestään meijän intervallilenkin jälkeen ainaki. Lenkki meni kyllä huomattavasti kivuttomammin kun viimeks, mutta kuuma tuli kyllä :D 

Löysin yks päivä ihanat tuolinpehmusteet, mutten ostanu. Ja nyt kaduttaa :D ehkä käyn hakeen ne joku päivä :D toisaalta ostin Jyskistä yhen korin uuteen kotiin eteiseen. :) näillä mennää! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti