Sivut

torstai 1. elokuuta 2013

Pakkaamista, kirppistavaroita, sämpylöitä..

Oon tänään saanu aikaan vaikka mitä. Pakkasin astioita ja pyyhkeitä yms sisustuskamaa ja nyt loppu jo banaanilaatikot kesken :D onneks töistä saa lisää. Koko ajan on vähä tuli pyllyn alla, että kaikkee tekis mieli tehdä, muttei oikein kuitenka tiä mitä tekis. Leivoin myös sämpylöitä, joka ei ny ihan putkeen menny. Hiiva ny oli vähän parhaat päivänsä nähny pari päivää sit parasta ennen ollu, mutta suurin mietintä tuli siinä vaihees kun olin sämpylät jotenkuten saanu pellille. En muista, että se ois koskaan ollu näin vaikeeta. Taikina tarttu vaan käsiin vaikka kuinka syynäsin lisää jauhoo ja jauhot muutenki tuntu vähä kummallisilta. Noo siinä sitte ku rupesin pistään kamoja takas kaappiin vilkasin jauhopussin päiväystä :D 28.3.2013. Ehkä se johtu sit siitä. Mutta ei kuitenka maistunu mitenkää kummalliselta.


Yhen hyypiön piti tänään toi Ikean valkonen tietokonepöytä tulla hakeen, mutta eipä tullu. Laitoin viestiä, niin sitten tuli takas, että joo ei me otetakka sitä, unohdin ilmottaa. Reilut. Vois kyllä ite ilmottaa, jos ei sitä haluakka.

Kävin myös lenkillä availeen paikkoja. Pitkästä aikaa yksin musiikkia kuunnellen. Oon nykyään tosi huono lähteen yksin lenkille, entiä mistä seki johtuu. Vissiin omasta laiskuudesta. En menny kun kolmosen lenkin, jonka yritin suorittaa hölkäten, ihan en jaksanu kun oli kauheen kuuma, enkä ottanu ees juotavaa mukaan. Puolen kilon käsipanot ranteisiin ja menoks sano anni lenox! Hiki tuli kunnolla, kultsin ois pitäny nähdä mut nyt kun selkäkin vaan valu vettä. :D Sekun aina on meistä se osapuoli joka hikoo kunnolla. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti