Sivut

sunnuntai 11. elokuuta 2013

New home :) !!

Huhhuh mikä päivä tänään on ollu! Tavaroitten roudaamista ja purkamista koko päivä. Oon ihan poikki :D aamulla alottanu ysin mais ja nyt 11sta illalla istuttiin alas. Ihan ansaittujen oluiden kera 8) onneks oli paljon ihania auttajia, ilman niitä ei oltas tätä urakkaa saatu kyllä tehtyä. Ei ainakaan näin nopeesti. Sitäpaitsi ollaan saatu toosi paljon aikaseks :) käytiin välis latautuun Hookis siivillä, että ollaan me ehkä n .tunnin verran "levätty" ;) nyt yli puolet tavaroista on jo paikoillaan. :) 

Kirppispöytä vähän sen sijaan junnaa paikallaan, ei ollu menny kun parikymppiä    siitä kun viimeks kysyin saldoo. Huomenna loppu häämöttää ja mennään heti aamusta käväseen siä ja viemään -50% lappu pöytään. Josko sit menis viä ees vähän, ennenku haetaan pois. Ei siinä kyllä mä tästä reilusta 200e oon ihan  onnellinen, en kuitenkaan ees oo olettanu mitään päätä huimaavia myyntilukuja :) 

Ja huomennahan se virallinen loma vasta alkaa :) vaikka lomatunnelmis oon ollu jo perjantai-iltapäivästä lähtien. Weekend festivaalitkin senku lähestyy! I am so happy! Kiitos Minnille haasteesta! Tsekkaan sen, kun käyn koneella, tällein puhelimella vähän mälsää tehdä haasteita ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti