Sivut

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Darra tulee kyllä, mutta minä määrään päivän ! Hyvää uutta vuotta 2014! :)

Sellanen uusvuosi. Oltiin porukalla iltaa viettämäs kaverin luona, syötiin enkelitorttuja ja juotiin ainakin olutta ja shampanjaa! :) naurettiin poikaystävän V:n kanssa, että juotiin myös viime uvna shampanjaa. Ei meillä ollu muuta kuohuvaa! Oltiin saatu Ranskasta tuliaisiks pari pulloo. Suomessa shampanja on ihan törkyhintasta. Rakettejakin pojjaat oli ostellu, joten niitähän sit mentiin katteleen ja jäätyyn tonne pimeeseen. Oli niin paljon muitaki pommittajia, että ois ollu kyllä ihan jees jos luntakin olis vähän ollut :) ois näkyvyys ollu hitusen parempi ja vähän turvallisempaakin ampua raketteja hangesta kuin viinipullosta. Jännitin koko ajan jos joku pullo kaatuu ja sit ne sinkoo mihin sattuu. Yks kyllä sinkoilikin kun äijät idioottimaisuuksissaan vähän "tuunas" yhtä rakettia/raketteja.. Onneks ei mitään sattunut kun eihän noi miehet mitään suojalaseja voi tietty käyttää.. 

Ei saatu taksiakaan vaikka pommitettiin ainakin viis kertaa, eli ei menty keskustaan ja baareilu jäi siltä illalta. Möööh ei päästy tanssiin :/ oli meillä silti hauskaa ja jäätiin sitten yöks kaverille, ainoo harmi oli se, ettei ollu varautunu siihen eikä ollu mitään mukana :D naiselle hankalaa tollanen kun ei pääse peseen hampaita, saa laittaa omia naamavoiteita ja pääse vaihtaan vaatteita. 


Oli kuitenkin kaikinpuolin hauskaa! :) 

Esittelen tässä myös ostoksia, jota tuli tehtyä heti 27päivä Ideaparkista sekä sitten eilen Hennesiltä. Mikä siinäki on, että pakko päästä tuhlaan heti kun saa joululahjaks lahjakorttia tai rahaa :D mulla ainakin oli kauhee tärinä päälle koska pääsee shoppaileen ja nyt oon ihan pa. En muista koska viimeks olisin ollut näin köyhä ja palkka tulee 15 päivä :D näillä mennään sitten. 

Jouluaatto mulla meni aamusen töissä ja sen jälkeen käytiin hautuumaalla ja sit "anoppilaa" viättään aattoiltaa :) meillä oli hauskaa, hyvää ruokaa ja vielä parempaa seuraa. Saatiin kivoja lahjoja ja kaikkee hyödyllistä. Etenkin isompi kattila ja sammutuspeite oli hyvät :) ollaan pidempään jo puhuttu, että sammutuspeitto tai jauhesammutin pitäis kaiken varalta olla. 

Joulupäivänä ajettiin sit Ikaalisiin kummitätiä moikkaileen. Järkyttävä sade oli koko matkan. Tosi joulunen fiilis. Meillä oli tosi hauskaa ja oli kiva nähä mummua ja vaariakin pitkästä aikaa. Sekä tietty siskoo ja veljee ja serkkua. :) sittenhän sisko, veli ja serkku tuli meille yöks joulupäivänä, että päästiin porukalla shoppaileen Tapanina. ;D 



Treenipaitaa Stadiumilta 5€ 

Ginasta 10€

Vero Moda 7€ kait


Valkonen ja ylempi musta toppi Gina 5€

Harmaat collarit Stadium 14,96€ 
Ja mustat Pumat 29,90€ Prisma

Pieces 5€

H&M 5€

H&M yöasu 9,95€ 

Yöshortsit H&M 9,95€

Hennesi 5€

Perustopit 4,95€/kpl Hennesi

Lisäks ostin varmaan kymmenet alkkarit :D Hennesiltä tottakai. Mun mielestä siellä on parhaat alusasut. 




Tänää oltiinkin "iltapalalla" Hookis siivillä. Tää oli sellanen viimenen ehtoollinen :D on ehkä hyväkin asia, että mulla ei oo rahaa, pystyn paremmin oleen tiukka itselleni. Huomenna takas sorvin ääreen seiskalta ja sit salille kipinkapin töitten jälkeen ! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti