Sivut

torstai 23. tammikuuta 2014

Meidän pörröinen vieraamme

Saatiin toissapäivänä karvainen vieras iskältä kun ne lähti Herbalife-lomalle Kanarialle. Iso villakoira, ihan musta ja niin söpö. :) ja niin kiltti! ihan erilainen verrattuna siihen kun me ollaan kyläs iskällä kun sit nyt meillä hoidossa. Kotona se on aika adhd ja meillä tosi rauhallinen. On tää karvaturri saanu meitäkin liikkeelle enemmän eikä tänäänkä yhtää harmittanu lähtee ulos klo 5:00 ennen töitä 8) hyvin on ollut mukana autossa, Herbatöissä. Eilen kaveri kävi kyläs eikä ollu moksiskaa. Kävi tervehtimäs ja meni sit maate. 

Määkin haluan että omasta joskus tulevasta koirasta tulis tollanen. :) 

On ollu vaan kamalaa jättää sitä yksin kotiin, eipä se oo joutunu oleen kun kolme tuntia yksin eikä joudukaan enempää tällä visiitillä. Mut entä jos en halua päästää sitä takas kotii :) 




Aika kirpsakoita ilmoja on ollu. Tänään kyllä illemmalla määki jo tutisin kunnolla, tulossa kuulemma kylmä yö. . 

Onneks onni on..

Tehdä naamio <3 



Vasemmalla heti levittämisen jälkeen ja oikeella 7 min siitä. Toi naamio on niin ihana just siks, että se imeytyy ihoon niiltä osin missä on epäpuhtauksia. 

Klo 20 alkaa Yle teemalta prisma studion uusinta, jossa seurataan hampparia mitä oli säilytetty puoli vuotta huoneenlämmös eikä sille vissiin ollu paljon käyny. On sekin jännä juttu, et vaikka itekin tietää ettei niissä oo mitään mitä vois ruoaks kutsua tai mitään ravintoaineita niin silti välillä niitä itteensä ahtaa. Puhumattakaa jostain kanan rusto-suoli-pää nugeteista. Kai kaikki jo tietää et ne tehää kaikesta ylijäämästä, huonoimmat osat broitsusta, vähä jänteitä jne. Aiettä <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti