Sivut

torstai 4. heinäkuuta 2013

8 tuntia kesäloman part 1 alkuun!!

Voitin yks päivä Ruohojuuren mökkikyselystä palkinnon, joka oli oikein mieluinen. Tämännäköinen setti: 

Tropical-kookosöljy. Meillä on sitä kokovitaa ollut, mutta se purkki lähenee jo loppua joten tää on ihan tervetullut. :)
Mustaherukkajauhe, tätä en oo vielä kokeillut, mutta oon ajatellut sitä maitorahkan tai smoothien sekaan. 
Hamppu-turve shampoopala. Näitä muistan joskus tutkineeni Ruohojuuressa, mutta en oo raaskinut ostaa. Ovh päälle kuus euroo. Mielenkiintoinen juttu tää ja aion testata hetimiten :)
Aurinkokuivatut viikunat, en muistanut, että oisin ennen ees syönyt viikunoita, mutta ehkä niitä on sittenki ollu esim kakussa joskus. Yhen pystyin syömään, on nää niin makeita ja samalla sokerisia. Poikaystävä mainitti, että nääkin vois olla hyviä smoothieen kun pistäis pieniks paloiks. :)
Viimesimpänä muttei vähäisimpänä tämänmoinen raakasuklaapatukka. Tutkiskelin heti uteliaana näitten kaikkien hinnat Ruohojuuren sivuilta ja yhteensä teki yli 34e. Arvokas paketti siis :)

Eilen kirpparilta tarttu mukaan tää ihanuus. Oli IHAN pakko ostaa. Paavo pesusieni <3 mun yhellä työkaverilla oon nähny kans tälläsen ja se oli rakkautta ensinäkemällä! Tästä tulee vaan niin hyvä mieli kun tän kukkaron näkee. 


Väkerrettiin pari päivää sitten salaattia jossa oli vähän mitä sattu. Kaalia, romainesalaattia, jäävuorisalaattia, minitomaatteja, apetina feta kuutioita, mansikoita, ananasta, cashew-pähkinöitä ja salaattisekotusta sekä kanaa joka oli sisäfileenä, ensin pannulla paistettu :) Oli kyllä herkkua, sen kaalin oisin jättäny pois, mutta piti pistää mukaan ettei ois menny pahaks. 

Tässä vähän jälkkäriä <3 samalla katottiin Itse ilkimys elokuva tv:stä. Se oli ihan huippu ;D kannattaa kattoo jos lasten elokuvat uppoo ;) 

Sain nimipäivänä oikein kukkia kullalta. Pus hänelle <3

Eilen kaivettiin mun pakastin häkkivarastosta, se oli ihan perimmäisessä nurkassa ja viä ihan tarkotuksella. Kuvittelin, että päästäis muuttamaan ennen kesää, mutta siihen menee näköjään vielä aikaa kun jononumerot senku kasvaa. :| huvittavaa, että sillonku itse muutin nykyseen kämppään, häkkivarastossa oli vain renkaat. Ja nyt se on ihan täynnä mun tavaroita. Siitä oon saanu vähän kuulla, toiset omistaa vaan oikeesti tarpeellisen, mutta mulla nojoo on jotai ylimäärästäkin ;) 

Enivei pakastin on nyt eteisessä ja lopputulos on mieluinen. Nyt eteinen ei oo enää pelkkä rojukasa, vaan nyt siitä on vaan kaikki tarpeellinen ja loput on sullottu häkkäriin. ;) 

Nyt vielä hetken rutistus ja klo 14 tämä tyttö aloittaa loman ! Tätä on todellakin odotettu! Yli viikon rentoutuminen ja sit takas sorvin ääreen ja elokuus sit takas lomalle. Aiettä <3 huomenna auto starttaa mökille! Ihan loistavaa!! :)))

Ihanaa viikonlopun tai loman aloitusta kaikille! Pus<3 ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti