Sivut

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Jalkakualema.

Tiddididididdi. No ny se muikkeli si muuttaa tänne, kuulemma asunto siistissä kunnossa :D hahaha justjoo. Tänään sain käytyä salilla (aploodeja) Olin ihan rikki kyykyn ja prässin jälkeen. Mun jalat tärisi prässissä niin pahasti, että mietin tuleeko tästä yhtään mitään. Auta armias sen jälkeen kun tein kulmasoutua, niin hyväku 10 toistoo sai tehtyä ku vapisi niin maan perusteellisesti. Tuntu siltä, että seisois jossain paikassa joka tärisee ihan hulluna. Nyt onki sellane olo, etten jaksa tehä enää mitää. Hain Herbat postista ja käytiin samalla poikkeen Lidlissäki, maitorahkaa hakemas. Tehtiimpäs me pienisuuri salaattikin, joka oli namia. Vielä 8 päivää töitä ja sit 3 VIIKKOA LOMAA <3 Tuskin maltan odottaa. Sitähän en oo täällä vielä hirveen paljon hehkuttanutkaan.

Oon miettiny mitä syksyllä, jatkanko kuntonyrkkeilyä Nääshallilla, vai vaihdanko takasin Hervantaan. Siellä olis yks parhain reenikaveri, mitä mulla on koskaan ollu. Ihanasti tokas mulle hän, että "täällä kaikki on niin nipoja, ketään ei saa lyödä ees mahaan" :D Joten ehkä mää vaihdan sinne takas "oikeisiin" reeneihin :D Vaikka tilat on tosi pienet ja jos porukkaa on yhtään enemmän kun viime kerroilla, niin tukalan ahdasta tulee. Mutta eipä tuo haittaa, kyllä sinne aina yks sekaan mahtuu.

Ens viikolla jo se kirpparitouhuki alkaa taas. :) Ois paljon muutaki myytävää.

 Adidas tennarit, kerran kokeiltu ja liian pieniksi todettu. Koko 37 1/3.  Hp: 15€
 Uusi Sims 3 pets peli pleikkakolmoselle. Hp: 15€

UUSI Justin Bieber girlfriend hajuvesi 200ml. Hp: 50€

 Uusi Pentikin viinimarja keittiökulho. Hp: 15€

 Uusi Pentikin viinimarja kulho. Hp: 10€

 Uusi Pentikin pienempi viinamarja kannu. Hp: 13€.
Ikean Borgsjö-työ/tietokonepöytä. Valkoinen väriltään ja käytössä puolisen vuotta. Hyvässä kunnossa, ei naarmuja. Mitat: Leveys: 90 cm || Syvyys: 52 cm  ||Korkeus: 75 cm. Tää on koottuna ja nouto mielellään Tampereelta meiltä kotoo. Hp: 30€.

En muista oonko tänne jakanu mun Herban tilauksia niinkään, mutta tässä uusin, minkä hain postista. Sisältää ateriapatukoita, proteiinipatukoita, F1-pirtelöö, yksilöllistä proteiinijauhetta, sheikkerin, juomapullon, Nourifusion ihonpuhdistus setin (puhdistusaine, kasvovesi ja päivävoide -> parhaaat !! <3), sit H30 -> isotoninen urheilujuoma, aloetuotteista minikoot shampoo, hoitoaine, aloegeeli, suihkusaippua ja vartalovoide (matkalle mukaan <3 ) ,pahvimukejakin oli pakko tilata, ne oli niin söpöjä. Ja sit Liftoff -> poreileva energiatabletti. Puristeet keskellä on kuitu ja yrttitabletit, monivitamiini, xtra-kalkki ja Herbalifeline -> kalaöljykapseli. Näillä taas hetken pärjätään ;)

Tässä photo meijän herkkusalaatista :D

4 kommenttia:

  1. Go girl! Fitnesssporttijuoksia peppu täältä tullaan! :) tai ainaski mää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukahan se siellä kirjottelee ;) Hähää joo kyl tää tästä, vähän toi tuleva loma kyllä varmaanki rokotttaa. ;)

      Poista
    2. Arvaa!?! Suuri ihailiasi :D alkaa H:lla ja loppu I:hin H_ _ _I :D

      Poista
    3. Hmm ompas vaikee arvotus :D mulla ei tietääkseni oo ihailijoita ;)

      Poista