Sivut

maanantai 15. heinäkuuta 2013

ALEJA penkomas :P

Kävin varaan kirppispöydän elokuun alkuun ja samalla treffasin ihanan siskon kanssa pitkästä aikaa :) ! Koluttiin monen monta kauppaa ja löydettiin ihania juttuja ja kaikki vielä alesta! :) Kaiken kaikkiaan upotin rahaa rapiat 60€ :) Mutta mielestäni sain kivoja juttuja halvalla. Aamulla käytiin torilla patsasteleen ja ettiin mansikoita - joooo pikkasen ollaan matti myöhäsiä, meinaan ne oli kaikki jo ihan pehmeitä ja näivettyneitä. Löydettiin kuitenkin pari suht hyvännäköstä rasiaa, joten tyydyttiin niihin ja pistin ne heti kotona pakkaseen. Ei se mua haittaa vaikka ne ois vähän dööd, jos ne joutaa heti pakkaseen. :) Kohta täytyy olla valppaana kun mustikat kypsyy niin sitte poimitaanki monta litraa pakkaseen! Miten ihana niitä on sit talvipakkasilla ja muutenkin syödä ja käyttää leivontaan sun muihin. :)

Korut on kaikki Glitteristä ja kaikissa ihana -75% ale ! :))
 Sydänkoru ovh 6,90€ - 75% = 1,73€
 Korvakorujen ovh 7,90€ - 75% = 1,98€
 Kaulakorun ovh 23,90€ - 75% = 5,98€
 Yritin vielä tällä kuvalla havainnoida, että se kimaltelee niin kauniisti :) Tosi upee löytö! I <3 IT !
 Warpin flip flopit 2,50€ Stadiumista
 Sokoksen alelöytöjä. Mua vielä onnisti, että tänään oli aletuotteista vielä ylimääräinen -20% alennus. Ihanaiselle Nina Richin hajuvedellekkään ei jääny hintaa paljon yli 20€.
 Elämäni ensimmäiset ostokset Cubukselta. 2,90€ /kpl :D Ajattelin näitä yöpaidoiks. :)
 Cubuksen kiva persikanvärinen svetari 7,90€
 Hennesin parit 3€ topit.
Tätä ruutupaitaa hipelöin jo viimeks, eikä sillonkaan hintalappu näyttäny pahalta (5€), mutta nyt kun se oli jo 3€ niin en voinu enää aikailla :)

Huomenna vimppa vapaa ja sit töihin. Aionkin nauttia tänään ja ottaa relax, huomenna sitten hoidan alta pois tiskit, pakastimen pesun (eilisen sulatuksen jäljiltä) jaja sit kirppistavaroitten hinnoittelu alkakoon sillon ! Jos en sit jo tänään innostu moiseen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti