Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Koulutusta ja juhlaa

Viime viikonloppuna olin Herbalife-koulutuksessa, meillä oli Tampereella superjuhlat supervisoreille, oli tosi kivaa :) aamulla ensin kouluttauduttiin jokusen tunnin ja illalla kokoonnuttiin kellariteatterilla, jossa alkuun hieman syötiin ja juotiin ja sen jälkeen naurettiin kyyneleet silmissä Ilmari Saarelaisen teatteriesityksellä nimeltään "Parasta ennen". Vähän rankempaa huumorii ;) vitsit oli kyllä hyvä !! Meidän sponsoriurheilijamme painija Jerry Pitkänen oli myös paikalla päivän koulutuksessa ja vähän tauolla kerkes samaan kuvaan ja nimmaria hakee;) 


Tässä meitsin illan asustusta




Pelottavanko näköinen lounas? :) herba f1 vanilja pirtelöö ja mustikoita. Nami, ainakin terveellistä! 

Maanantaina kävin sit toisen kerran crosstraining-tunnilla ja huh, että oon nyt jumissa vieläkin. On se vaan rankkaa kun kestävyyskunto ei oo paras mahdollinen, mutta se fiilis mikä tulee tunnin jälkeen on kyllä loistava <3

Tänään meijän uus sänky vihdoin saapu, mutta petarin pussi oli kuljetuksessa räjähtäny auki ja se oli ihan likainen. Kyllä me siitä sit soitettiin Sotkaan, että nyt on käynyt näin. Eihän se tahra nyt näkyville jäis, mutta kyllä mä haluan puhtaan sängyn, kerta oon siitä uuden hinnan maksanut. Huomenna lupasivat jo kiikuttaa meille uuden petarin päivällä. Joten tänään on oiva tilaisuus testata millanen meijän uus sohva on nukkua :) 

Ja tosiaan jos jotakuta kiinnostaa toi Buzzador toiminta, josta viime kirjotuksessa jo puhuin, niin eikun sähköpostii tänne niin lähetän sulle kutsun :) musta ainakin kivaa päästä kokeileen ilmaseks tuotteita. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti