Sivut

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Shoppailua ja Turkuu :D

Oon ilonen siitä, miten helppoo nykyään on päivittää blogia puhelimenkin välityksellä. Mutta pari kertaa on käyny niin kivasti, että nettiyhteys on tietty katkennu just vähän ennen tekstin julkasua ja kaikki kivat kirjotukset on menny hukkaan. :( Niinkun kävi tossa tiistaina. En muista ees enää mitä olin kirjottanu joten :D



 Kotikokki oli asemissaan, en minä mutta se miehekkäämpi osapuoli :D Foccacciaa tuli sekä oliiveilla, että valkosipuliversiona. Oikeella puolella coleslow. :) Oli tosi herkkua.

 Pulled porkia meillä on syöty viimeaikoina vähän liikaakin. :) Meillä on vähän sen teosta innostuttu :D


Tää kaunotar löyty Ideaparkin Pieces-liikkeestä hintaan 14,95€ Ovh oli 39,95€ :D! Oon ettiny tällästä tukevaa laukkua, mutta väriä välillä vieläkin vieroksun. ;)

 Sisustustarroja saapui lisään koristaan kotia. 8) Niin pienellä ilmeellä paikat muuttuu kivaks.


 Tässä lähössä firman vuosijuhliin. :) Bling bling kynnet, vaikka teema olikin rok ;)

 Päiväpeitekin löyty Sokokselta alesta. En oo mikään erityinen tikkikuosifani, mutta kyllä tää menettelee. Jostain syystä päiväpeitteet yms tekstiilit mistä haaveilen, ei oo mun kukkarolle sopivassa hintahaarukassa :) 

Ja miksei sisustustarroilla vois tuunata myös vihkoja :) ?

 Kynttilät, en tahdo teistä luopua <3


Sain tällästä siemennäkkäriä ekaa kertaa anoppilassa hetki sitten. :) Ihastuin tähän heti ensi silmäyksellä,  nyt oonkin tehnyt sitä jo kaks kertaa :) Se on niiin hyvää! Todella nopee ja helppo valmistaa! Tässä ohje, jos joku haluaa kokeilla!: Helppo siemennäkkäri

Oltiin reissussa Turussa 19.3.-21.3.2014. Saatiin Vr:ltä veturin kautta niin halvat junamatkat, ettei autoo ois missän nimessä kannattanut startata, 5€ per suunta, eli yhteensä 20€ meijän matkustus! :)

 Sokoksen 3+1 päiviltä Fred Perryn tennarit <3 Kuolasin näitä ihan samantien kun näin ekaa kertaa Sokoksen kuvaston, mutta aattelin, etten mää näitä kai "tarvi" eikä oo rahaa ;D Noh kylläpäs tarvin! IHANAT <3
 En oo koskaan käynyt Turun tuomiokirkossa ja nyt aateltiin mennä. No eipäs mentykään, kun siellä kuvattiin Aki Kaurismäen jotain historiallista elokuvaa, joka kertoo Ruotsin kuningatar Kristiinasta, joka hallitsi Ruotsia 1632-1654. Tässä lisää infoa: Aki Kaurismäen uusi elokuva
Vaikutti mun mielestä ihan mielenkiintoiselta. :) Joskus oon haaveillut, että oispa hienoo olla näyttelijä! :)
 Aurajokkee ;D

 Kävästiin vikana iltana Amarillossa syömässä, oltiimpas täynnä sen jälkeen!

Ja alla vähän shoppailusatoa.. ;)
Hennesiltä merimieshenkinen paita 19,95€

 GinaTricot 9,95€

 Näitä oon silmäillyt Pentikissä jo tovin, <3

 Stadiumista pirteetä svetaria kevääseen 29,95€

 Ja sattupas sopivasti, että meijän Turkuun menopäivänä sattu kauppakeskus Hansassa just alkaan Hansahulinat :) Tää Vero Modan takki oli siellä tarjouksessa 19,95€. :)

 H&M sport svetari 29,95€ ihanan pehmee päällä! Ja aikas kivasti myötäilee bodyakin, vaikkei tässä vartalossa oo viä kehuttavaa ;D
 GinaTrigotista tämäkin, alelaarista 10€ ohut tuulitakki :)

 H&M Sport 29,95€ tääkin oli pakko saada, vaikka on ehkä hieman samantyylinen kuin toi pari kuvaa ylempänä oleva, mutta paaaljon paksumpi ;) Ei siis samanlainen. 

 H&M 29,95€ Entiä mikä laukkuhulluus on taas iskeny.
 Äitillä oon monta kertaa selannu vanhempaa painosta tästä Tamara Maunosen unikirjasta, oikeesti jotkut unet kyllä pitää paikkansa ja viittaa jännästi toisiinsa.
 Salaattia ja sitä siemennäkkäriä :)

 Ollaan lähdössä kummitädille kylään ja tästä matkaan lähtee ehkä ensimmäinen mun viemä "leipomus" tuliaiseks :) Onneks tässä näkkärissä ei voi epäonnistua, paitsi polttamalla leivän poroksi.

Loppuun haluaisin laittaa Turun pari hyvää kuppilaa/ravintolaa, kannattaa käydä!
  1. Panimoravintola Koulu - Täällä käytiin vaan oluella, mutta jos sua kiinnostaa erikoisoluet yms, suosittelen! ja saa myäs ruokaa. Kivasti sisustettu, vanhoja koulun opetusjulisteita, kuluneita pintoja, rosoisuutta :) 
  2. Teerenpeli  - Oluella täälläkin, vaalea lager maistu ainakin mulle. Kiva hämynen tunnelma ja ystävällinen palvelu. :) 
  3.  Torre  - käytiin täällä lounaalla peräkkäisinä päivinä. Lounas oli alle kympin ja ruoka omasta mielestä kovatasoista. Ei ollu mitään pahaa kumpanakaan päivävä, ravintola oli tosi kaunis ja hyvä palvelu täälläkin. Salaattipöytä myöskin kattava. A'la carte lista myöskin saatavana sekä päivällä, että illalla. :) Mennään tänne ehdottomasti uudestaan. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti