Sivut

maanantai 20. toukokuuta 2013

Booodycoombaat!

Meitsi oli tänään jumpassa jiah :) Pitkästä aikaa combatissa, en tykänny kyllä siitä ohjelmasta niin paljon kun aikasemmista. Combatis noi potkut ei oo ihan mun juttu, vieläku kroppa ei oo mikää erityine, niin tuntuu, että makkarat vaan musertuu ku alan tekeen potkuliikkeitä :D Mut kyl tää tästä. Väsytti jonkun verran kun menin töistä suoraan jumppaan, mutta piristyin sitten jälkikäteen, kenties se on tän herkkusalaatin ansiota :) Siitä lisää kohta. Btw hieman tuntu vattalihasten teko kauheelta :D Huomenna taidankin olla ihan jumi. Täytyy siis muistaa venytellä vielä tänään! :)

On ollu taas aikamoista syömistä, kun eilen käytiin kiinalaisessa ja sitten mussutettiin vielä poikaystävän vanhemmilla toscakakkua ja myöhemmin munkki puoliks. :D Oikein possut taas liikkeellä. Käytiin eilen taas Muroleen kanavalla ja kyllä oli kaunista <3 Eikä edes satanut, vaikka oli luvannut (kiitos siitä).

Kakkanaama svedupelletkin voitti sitten kultaa, mur hyi. Oisin lauantaina ollu valmis juhliin Suomen voittoo, mutta sekin meni muualle. Menin kaverin luo kuitenkin katsomaan peliä ja myöhemmin lähettiin istuun iltaa. Ihan kivaa oli pitkästä aikaa kaksin :)



Ostettiin parsaa, nam :D Empä oo sitäkään ennen keittänyt. Otettiin varresta palat pois ja pistettiin veteen kiehumaan (ripaus suolaa). Siinä ne kiehu reilu 5min. Noita nuppuja ei kyllä parane syödä, oli sen verran puisevan makuisia.

Alla olevassa kuvassa on mun herkkusalaatti, joka on kylläkin vähän epäselvä kuva, sori siitä. Salaatissa on 3 kanapihviä pilkottuna, lisäksi nuudelia, vihreää paprikaa, aurajuuston loppu, kurpitsan siemeniä, salaattisekoitusta, tomaattia, romaine salaattia ja ruukkusalaattia ½ pussi ja aurinkokuivattua tomaattia.
 Tuossa myös potelleja, joista lurautin vähän salaatin joukkoon. Öljyt ja etikat sopii salaatteihin kyllä tosi hyvin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti