Sivut

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Onnettaren silmätikkuna :)

Eilen kolahti postilaatikosta Susanna Collinsin nälkäpeli-pokkari, voitin jostain kilpailusta ja tänään tuli viesti yhestä Prismasta, että onnee voitit Risma-riehassa 2 vapaalippua Classis-SSV säbämatsiin :D En tosin aio mennä sinne, koska ollaan sillo menos Turkusee :D Mutta kivaa, eipä oo ennen tullu tällein kahtena päivänä peräkkäin jotain voittoa :) Jiah !



Menin töistä suoraan salille ja olo oli vähän puhki. Tein selkä/rinta-treeniä ja tuntu, että olin penkkipunnerruksen jälkeen jo ihan romuna, loppuun asti kuitenkin sinnillä, tottakai! :) Alkuviikko on lähteny kyllä hyvin käyntiin, kun liikuntaa on tullut joka päivä tähän asti. Ja tarkoitus ois viä jaksaa to/pe ja sit viikonloppu on vapaata. :) En oo vaan aikoihin reenannu viittä päivää putkeen ja perjantaina oon kyllä ansainnu sit löllyä siellä Turun Caribialla :) Ah ihanaa kuvitella itsensä porealtaaseen, vaikka ajatus musta bikineissa ahdistaa. Mutta nyt ei auta valittaa, mä niin vaan tiedän, että juoksen melkein suihkusta sinne altaaseen :D Ärsyttää seisoskella muitten näkösällä niin vähäsis vaatekappaleissa kun ei oo kuitenkaan kroppaansa vielä tyytyväine. Mutta parempaan suuntaan ollaan kokoajan menossa, pitää vaan muistaa, että kaikkee ei voi saada heti. Lueskelin tänäänkin Annan ihanaa blogia http://toobigtobeme.blogspot.fi/ ja voi että, oon niin ylpee hänestä! :) Vaikken Annaa millään lailla tunnekaan, oon kuitenkin seurannu hänen projektiaan ja on se huikeeta kuinka kahden lapsen äiti pystyy tollaseen, vaikka se arki varmasti onkin kiireistä. :)

Nyt istuskelen kotona ja oottelen poikaystävää kotiin töistä. Sepäs ilmotti, että menee töitten jälkeen vielä pelaan säbää. Noh, eipä se mitään. :) Aikeissa on ollut yllättää kulta kotitekoisella pitzalla. :) Katsotaan siis mitä saan aikaseks! (;

Pohjan tein ite, en oo tällä ohjeella tehny, että entiä tuleeko liian paksu kun kohos hetken, mutta se ohje näytti tältä:

2 dl vettä
2/3 tuorehiivaa
4 rkl öljyä
1 tl suolaa
5 dl vehnäjauhoja

Täytteenä kinkkusuikale, ananas, aurajuusto sekä päälle tuli viä juustoraaste. Lidlin tomaattipyre on tuolla pohjalla. :)

Näillä mennään tänään, katotaan mitä huominen tuo tullessaan :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti