Sivut

tiistai 12. helmikuuta 2013

mmm iiihana boxing!

Ajattelin kirjotella tänään vähän mun nyrkkeilyreeneistä. Reenaan kahdesti viikolla TVS (Tampereen voimailuseura) leivissä jatkavien kuntonyrkkeily-ryhmässä. Yks miinuspuoli siinä on mielestäni se, että meitä on aika tosi paljon ja sen takia porukka jaetaan yleensä kolmeen osaan reeneissä. Yhdet menee pistareille, toiset lihaskuntosuuteen ja kolmannet säkille. Erien pituus on yleensä 2min. Tänään olin ekana lihaskunto-osuudessa ja tehtiin 4 x 2 min, jokaisessa osiossa. Ekassa lihaskunto-osuudessa oli vuorossa askelkyykkyä ja leveetä sekä kapeeta kyykkyä, erilaisia vatsalihaksia, kolmannessa oltiin kontallaan ja valmentajan mukaan ns. koiran kusetusliike :D Elikkä oltiin kontillaan, katse lattiaan päin ja nosteltiin jalkaa ilmaan vuorotellen ilmaan 10 x sarjoissa ja sen jälkeen pyöräyttämällä ja kyllä tuntu tonne pakaraan kun se 2 min oli kulunu :D Neljännessä otettiin erä varjonyrkkeilyä.

Sitten siirryin pistareille ja siellä oli kohokoukku, yläkoukku ja suora sarjana, sekä sama peilikuvana toinen kylki edellä.

Vikana olin säkillä ja tuntu siltä, etten tänään saanu ittestäni kaikkee irti. Eka 2 min meillä oli vapaata takomista säkkiin, toinen ja kolmas hämäyslyönti etukädellä, jonka jälkeen takakäden suora, toisen yläkoukku ja taas takakäden suora. Sitten vikana ne ihanimmat, parin kanssa säkille ja toinen piti säkkiä ja laski 15 sek ja toinen sitten tempo siihen niin paljon kun jaksaa polvia nostellen ja vaihto niin kauan kun ehittiin tehä kahdessa minuutissa. Kyllä säkkierien jälkeen olo oli erilaine :D Vedin kaiken irti minkä lähti ja siltä varmasti näytinkin, hiki vaan virtas naamasta ja tunsin kuinka selässäkin oikein valu vana. Mmmm iihanaa!!

Nyt on hjyva fiilis :)

Kuvat: we heart it




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti