Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Terkkui Turuust


Otin lomaa tietokoneesta koko viikonlopuks kun lähdettiin perjantaina murun kanssa kohti Turkua ja hotelli Caribiaa yhdeks yöks :) Joskin ei ihan ilman vaikeuksia tääkään reissu alkanut. Saavuttiin hotellille neljän jälkeen ja sitten ihmeteltiin, että onko pysäköinti tosiaan maksullista myös hotellin asiakkaille ja olihan se. Noh 5 € makso vuorakausi, joten ei se kallis ollu, mutta meillä oli kolikoina 4,70 € :D Luottokortti ois käyny, mutta ei meillä sellasta oo, joten eikun takas kaupungille ettiin automaattia. Sen jälkeen sujukin jo helpommin ja saatiin aikalailla ripeesti kirjauduttua hotelliin sisään ja huone oli perus, mutta mukava. Syötiin vähän evästä siinä ja sitten lähdettiin kävellen keskustaa kohti ja mentiin ettiin ruokapaikkaa. :) Päädyttiin Red hot chilis -ravintolaan ja ihan tyytyväinen olin. Söin grillattua härän lehtipihviä grillivoilla, ranskalaisilla, salaatilla ja bbq-majoneesilla. Annoksesta ei oo kuvaa kun unohin ottaa :D Ja kun muistin, annos oli jo niin lopussa. :)
Mua vaan niin nauratti taas nää turkulaiset. Kysyttiin tua samases ravintolas siltä tarjoilijalta, että tietääkse mistä menee viiskymppine? Se oli että häh? Sitkun muru sano sille, että niin viisikymmentä, niin se tajus :D Mutta ei siltikään osannu neuvoo.

Sitten mahat pulleena takas hotellille ja vaihdettiin uikkarit ylle ja eiku kylpemään :) Mentiin kasin maissa kylpylään ja molskittiin siellä kymppiin asti. Syy miksi, niin pitkään allasosasto oli auki, on seuraavanlainen;

Kasista ysiin molskittiin vielä lapsiperheiden kera ja päästiin me kokeileen kultsin kaa vähän liukumäkiäkin. :) Mutta sitten just sattu oleen tänään tällänen kuutamouinti! Mmm uuh iihana ! Ja mikä parasta oli se, että tää oli k-18 :)) Siellä oli monta paria meijän lisäks ja kaikilla näytti olevan kivaa. Uni tuli aika nopeesti sinä iltana, tai no yön puolelle sekin jo vierähti :)

 Iltapalako ?

LAUANTAI

Lauantaiaamu valkeni turussa ja me oltiin hotelliaamiaisella jo kasin jälkeen. Oli outoo syödä iso aamiainen, kun on tottunut sheikkaan herbalifet äkkiä aamulla ja menoks. Sen jälkeen tuntu, että olin ihan pallero ja turvonnu. Sittenpä lähettiin jo pikapikaa kävellen vielä käymään keskustassa, kun mää olin näreissäni kun en ollu ehtiny ostamaan mitään :) Ja kävin siinä puolessa tunnissa sit äkkiä siellä sun täällä ja Vilasta ja sisustusputiikista löysinkin jotain :)

Vila 16,95 €

ANJO Sauna ja sisustusliike 17,50€
Niin ja Hennesiltä nappasin mukaani mustat tennarit 9,95€

Kun tultiin takas hotellille, eikun laittautumaan ja murun kaa Zinzinon eventiin, joka pidettiin myöskin hotellilla kokoustilassa. Siellä meni iltaan saakka. Ihania tarinoita, hyvä fiilis, hyvää musaa ja kahvia. Hieno päivä!
Zinzino.

Eilen oltiinkin vasta kympin jälkeen kotona, eikä sitä kauheen pitkään jaksanu pomppia ylhäällä. Oli ihanaa nukkua kunnon yöunet ja tänään hyvillä mielin töihin.

Mutta viikonloppu oli ihana ja rentouttava, näitä lisää :) !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti