Sivut

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Boolin syytä kaikki. :D

Ei se eilinen sitten mennyt ihan niinku elokuvissa. Ilta alkoi kuitenki lupaavasti, löydettiin tuparipaikalle suht hyvin ja osattiin jäädä bussistakin oikeella pysäkillä. :) Porukkaa oli kivasti ja oli kiva nähä tyyppejä, joidenka kanssa viimenäkemisestä oli aikaa vierähtäny yli puoli vuotta. Katteltiin porukassa putousta ja mm iihana Karim! :D Boolia vierähti 3-4 lasia, vaikka ite varottelin tota miestä, että älä sit juo sitä hirveesti, ettet oo iha naamat ja kuinkas kävikään, kumpi meistä oli enemmän humalassa :D Sitten alkoi draama kun piti lähtee bussipysäkille kauheella kiireellä ja kohti kaupunkia. Mokasin ite, kun lähin kiitään bussipysäkille yksin kauheeta vauhtia ja sain jonkun idioottiajatuksen mennä sinne bussiin sitten yksin. Jäin pois parin pysäkin jälkeen, mutta hoooh, me ei koskaan päästy baariin asti, tuli pientä fightia, en viitti sitä täällä alkaa sen kummemmin purkaan, mutta loppujenlopuks tilattiin taksi ja tultiin kotio. Hetkemme siinä kinasteltiin kotona, kunnes päästiin nukkuun. Jos jotain positiivistakin, niin rahat säästy :D

Aamulla olo oli karmee. Päätä jomotti niin törkeesti, että muistu mieleen kaikki krapulan kamaluudet samaan aikaan. Vaikka oltiin nukkumassa jo kahen maissa, loppujen lopuks päästiin aamupäivällä 12sta maissa jotenkuten ylös. Aamupalaks aurarullaa, jota jaksoin jotenkuten puolet. Sain kuitenkin meidät ulos käveleen, ulkona oli niin kirkasta, että oisin tarvinnu jotkut huippuaurinkolasit, sain myös loistoidean siellä kävelyllä, että nyt lähdetään ostaan miehelle talvitakki ja niin lähettiin :D Ja myös löydettiin se, eipä tarvinnu koittaa kun paria takkia ja thats it, tän mää otan. Miks se on miehillä niin helppoo ? :) Kun muistelen omaa reissua, kiersin ehkä 5-6 kauppaa, koitin valehtelematta ainakin 12 takkia kunnes löysin omani. Löysin kuitenkin veikeen suihkuverhon, joka oli sopivasti -50% alessa. Voi kumpa päästäis jo muuttaa isompaan kämppään, hakemus vetämässä, mutta nyt pitää vaan ootella. :)

 Tuparilahjaks ostettiin punkkua, pandan suklaarasia ja eukalyptys-saunatuoksu. Ja kortin tein ite, tottakai ;)


Ei järin hyviä nää kuvat, valaistus oli huono. Mutta käyttöön pääsi toi Vilan paita ja hennesin korkkarit.  Samoin mustat housut on hennesin jotkut vanhat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti