Sivut

torstai 28. helmikuuta 2013

Vihdoin kengät !

Katottiin pari päivää sit poikaystävän kanssa Ice age 4 ja se oli ihan huippu! Nauroin siinä välillä niin paljon, että vedet melkein oli silmissä. :) Eilen katoin uudestaan TED:in, sekin oli hauska, joskin vähän pervo se nallekarhu :DD Käytiin tänään aamusta pelaamassa tennistä ja otettiin samalla kymppikortti tenniskeskukselle. Se on ihan kivaa välillä, kunhan vaan sitä oppis pelaamaan paremmin, mutta hei kyllä mä tunnen, että jotain kehitystä on tapahtunut, mutta aika pallomeri se kenttä silti on :D Ei voi viä lähtee pelaan parilla pallolla, kun niitä saa muuten kokoajan olla hakemas sieltä laidoilta. Mutta harjoitus tekee mestarin, eikös se niin vanha sanontakin kuulu?

Tamperella avattiin tänään BikBok 10:ltä Koskikeskukseen ja pyörähdin siellä joskus puoli kahen maissa. Jonot oli melkein oville asti ja yks kassa! Ei tarvinnu miettiä jäinkö ite jonon jatkoks, no empä jäänyt. Täytyy käydä uudestaan parin viikon päästä, jahka toi avajaishumu on vähän laantunut. Menin sen sijaan Skopunktenille ja löysinkin sieltä parit kengät, molemmat kahellakympillä :)!






Eipä mulla muuta, tein tänään tosin jotain historiallista, meinaan skippasin nyrkkeilyreenit, ei vaan jaksanut lähtee reenaan ja tulihan tänään jo pelattua tennistä :) Koko viikonloppu meneekin töissä! Hyvää viikonloppua kaikille ja hiihtolomaa jos joku sellaista saa viettää :)!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti