Sivut

torstai 14. helmikuuta 2013

Lähetin parille kaverille oikein kortinkin ystävänpäivän kunniaksi, on tässä silti yksi epäkohta. Miksi ystävänpäivä ei voisi olla jokapäivä? Me kaikki kuitenkin voidaan tehdä siitä jokapäiväinen, sillä ystävät ovat varmasti meille kaikille ihan uskomaton voimavara. Ei tosiystäviä kiinnosta mitä kello on jos soitat niille kun sulla on hätä, he eivät morkkaa sua tai kerro kuinka kuuluis tehdä - vaan he kuuntelevat ja hyväksyvät sut just sellaisena kuin olet, se on vaan niin tärkeetä <3 En mä ainakaan jaksais ilman ystäviä ja kyllä niistä olen vain niin kiitollinen <3 Liian harvoin vain tulee silti nähtyä niitä kaikkein läheisimpiä ja sitten kaukaisempia ystäviä, voisinko siis ottaa tavoitteeksi varata kalenterista enemmän aikaa rakkaille ihmisille? Vastaus on yksiselitteinen; KYLLÄ VOISIN ! :)

Töistä riensin suoraan postiin hakemaan taas yhden Positiivareitten paketin :) Oon ihan hullaantunut Positiivareitten tuotteisiin ja kirjoihin, ne on ihan mahtavia ja niistä tulee ihan huikeen positiivinen fiilis <3
Tilasin sieltä uuden kalenterin, joka oli vähän isompi kuin mun "hyvän mielen päivyri" Tää uus on nimeltään "onnistujan päivyri"

Kullakin viikkoaukeamalla on:
• Kalenteri
• Motivoiva ajatus tai toimintavinkki
• Viikon tärkeimmät tehtävät
• Viikon ideat ja onnistumiset

Seuraavana paketista paljastui "positiivisen elämän maustehylly"  Seuraava kuvaus kirjasta on Positiivareitten kotisivuilta:
" Positiivari Juhani Töytäri on koonnut yksien kansien väliin maustekokoelman, josta voit ripotella elämääsi piristettä, aromia ja houkutusta vuorokauden jokaiseen hetkeen. Kun tarvitset tekosyitä, löydät ne kirjasta. Itsehillinnän pettäessä tartut ohjeisiin ja pääset pulasta. Kun toivot elämääsi muutosta, neuvot ovat hyppysenmitan mitan päässä. "

Viimeisempänä, muttei  vähäisempänä "Juku mikä suku" -kirja. Oon aina ollut kiinnostunut suvustani ja haaveillut myös, että ehkä joskus menisin sukututkimuskurssille ja opettelisin sukututkimuksen salat ja alkaisin sitten työstää omaa sukuani, noh siihen asti minulla on täydennettävä oma sukukirja. :)

" Juku mikä suku! on työkirja, jonka avulla voit taltioida tarinoita ja tutustuttaa lapsetkin sukuunne.

Liitä sivuille valokuvia, leffalippuja ensitreffeiltä tai muuta todistusaineistoa oman sukusi elämänvaiheilta.

Voit intoutua tarkemmin pohtimaan sukusi piirteitä sekä opittuja malleja ja miettiä, miten sukusi odotukset ovat vaikuttaneet sinun valintoihisi. "

Eikun siis rustailemaan :)!

Tälläinen syötävän ihana kortti mua odotti kotona, miten mää nyt jaksan odottaa kesää!! :)
Kokkailtiin eilen bataatista näitä "bataattiranskiksia" Vähän valkosipuliöljyä ja rosmariinia ja mausteita ja ne sekasi ja uuniin :) En tasan tarkkaan tiä mitä mausteita miekkonen niihin iski, mutta hyviä oli, joskin ne vähän kärtsähti loppujen lopuks ;) Noo pikkuvikoja! :) 

Nappasin tälläset Housen tennarit (17,95 €) mukaani Prismasta, olisin halunnut myös vaaleanpunaiset, mutta tällä kertaa pidin pääni kylmänä ja otin vaan nää, koska ei mulla ois ollu varaa niihin toisiin, vasta huomenna on palkkapäivä! ;) Mutta kattokaa nyt näitä! Lumet sulakaa jo, että pääsen käyttäänkin näitä :) Suunnitelmissa ois ostaa muitakin värikkäitä tennareita, luultavasti ne tulee löytyyn Hennesiltä niinku aikasempina vuosina :D 

Nyrkkeilyssä paiskottiin menee sitä tahtia, että nyt on lavat, ojentajat ja olkapäät ihan rikki 8) Ja mun pitäis suunnata heti huomenna aamusta salille :) 

Huomenna huomenna mm. ohjelmassa tämmöistä... :) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti