Sivut

tiistai 7. toukokuuta 2013

Eilen oli niiiiiiin mahtava päivä! <3 Mentiin motolla käymään Iskää ja muita kattomas ja toi ilma oli niin loistava <3 Itsehän en omista moottoripyöräkorttia, mutta kultsi omistaa. Siellä kyydissä on vaan niin ihanaa olla. Kunnon varusteet on ne, jotka tarttis hankkia. Meinaa mennä motarilla tuuli läpi housuista ja takista. Motonetin kuvastoo eilen silmäilin ja nää mää tahtoisin :D ...



Kaikki maksaa oikeastaan 100€ -> (halvimmillaan). Täytys kyllä satsata, koska jos jotain tapahtuu, niin ei oo leikin asia kovasta vauhdista, vaikka toi miekkonen aika nätisti kyllä ajeleekin kun oon kyydissä, mutta eihän sen varaa voi luottaa liikenteessä.

Eipä me kauan viihdytty kotona, kun iskältä tultiin, vaan käytiin kotona hörppäämässä lasit vettä ja lähettiin motolla taas. Tällä kertaa suuntana oli poikaystävän vanhemmilla käynti ja sitä ennen sain vierailla kauniissa upeassa paikassa, nimittäin Muroleen kanavalla.





Kuvat on otettu Muroleen kesäkahvilan nettisivuilta. Tosiaankin upeat maisemat ja olihan porukkaakin siellä kymmenisenkunta. Kaikki yhtä autoa lukuunottamatta motoristeja. Suosittelen käymään, jos liikut sielläpäin :)

Saatiin eilen varattua myös lennot elokuun reissua varten <3 :) Ihanaa, ollaan 1,5 vko, yhden viikon sijasta, jota ensin mietittiin. Nyt vaan pitää elää pihisti, että saa rahaa säästettyä lomaa varten (;

Budapestin tuliaiset 
Mä en tiä mikä muakin vaivaa, kun olin puol kahdeksan maissa ja ylhäällä tänään. En vaan saanu unta, töihinki pitäis vasta iltavuoroon. Sitä ennen on kyllä pakko mennä nauttimaan aamulenkistä ja tosta ilmasta, kunhan toi yks mörökölli tuolta heräilee :) Ihanaa keskiviikkopäivää!! :) Menkää ulos nauttiin tosta ilmasta, meinaan huomiselle ainakin tänne Pirkanmaalle on luvattu sadetta. !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti