Sivut

tiistai 18. joulukuuta 2012

Aarteitaa!

Tein juuri äsken Sateenkaarentaa-nettipuotiin tilauksen ! :) Kaikkee aivan ihanaa tarttu ostoskoriin, esim sinkkinen aakkos-sabluuna levy ja joulujuttuja alehintaan! En malta odottaa paketin saapumista!

Viikonlopusta sen verran, että ei menny ihanku Strömmössä, mutta kohtuu hyvin kuitenkin. Pidettiin hauskaa, juotiin ja syötiin enemmän kuin tarpeeks ja naurettiin, voi sitä naurun määrää mitä koko Ikaalinen raikas :D Lauloin myös pitkästä aikaa karaokee. Ja mun kummitäti rakastu sitten meikäläisen mieheen ja heitti läpällä mulle, että miten sää oot koskaan saanu tommosen miehen :D Ja että jos hän ois 20v nuorempi, niin mulla ei ois mitään jakoo :D Ihanaa oli myös se, että pääsin penkoon tädin kirppistavaroita ja sain ottaa ilmaseks kaikkee mitä halusin :D SIIS ILMASEKS KAIKKEE IHANIA SISUSTUSJUTTUJA, ILMASEKS! :D
Tässä vähän kuvia niistäkin ihanuuksista.

Ja miettikää, mää kävin eilen Ideaparkissa enkä ostanu itelleni mitään !! :D Vaan joululahjoja.

Kummitädiltä saatu joululahja

Iskältä Herbalife verkkatakki!

Saatiin kummitädiltä tääkin, jee nyt meijän ei tarvi ostaa tuolia makkariin, kun siellä on jo pöytä, tää ajaa asianasa hvyin.

Tässä löydöt mitä pengoin Ikaalisista

Äitiltä saatu kori, joka tarkotus spreijata valkosella ja sitten sabluunoitten avulla painattaa mustalla värillä "magazines" kylkeen. :)

2 kommenttia:

  1. Ää vähän kivoja aarteita oot saanu! Toi ovistoppari on just hieno!

    VastaaPoista
  2. Joo aattelin pistää sinne sisälle jonkun riisipussin ja vaihtaa mustan nauhan ehkä juuttinaruun :)

    VastaaPoista