Sivut

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Bannerin tekoa vaiko yrittämistä vaan..

Oon tässä aamun yrittänyt väkertää banneria Pixlr -ohjelmalla, joka on suoraan netissä, ettei tartte koneelle ladata erillistä ohjelmaa. Ihan kätevä siis, muttaku osaiski viä jotain :D Yritin kattoo Youtubesta paria videoo, jossa neuvottiin bannerin tekoa. Tein mielestäni ihan ohjeiden mukaan ja opin kyllä uutta, mutten silti oo täysin tyytyväinen. Koitin eka tehä bannerin pohjalle, jonka koko oli 900 x 200, mutta siitä tuli liian pieni. Tää mikä tällä hetkellä tossa möllöttää on kokoa 1000 x 250, joka on mun mielestä parempi. Silti se on pieni, miksi teillä kaikilla muilla on tollaset hianot ja tollein keskellä, miks mää en osaa? :( Noi kuvat on Lontoosta otettuja. Osaako joku sanoo, että onko toi mun kuvakoko väärä vai mikä mättää?

Piti niin jumppaillakkin aamulla, mutta kuinkas kävikään kun istahdin tähän koneen ääreen opetteleen tota bannerin tekoo. Katsotaan josko illalla saisin jotakin liikunnallista aikaan töiden jälken.

Päätin poistaa ton "reenipäiväkirja" -välilehden, kun se mun reenien ilmottelu siellä näköjään kosahti vähän seinään. Listaampa tähän viime viikon liikuntoja. Ja pitäis varmaan ottaa mitatkin pitkästä aikaa.. Huomenna aamulla voisin sen tehdä (apua! En uskalla katsoa vaa'an lukemia saati mittanauhan tuloksia)..

Maanantai: Aamulenkki 45 min sauvojen kanssa
Tiistai: Fight peliä 30 min, Herbalifen 24 fit treeni 30 min
Keskiviikko: Lenkki 40 min ripeä kävely/hölkkä + 24fit reeni 30 min
Torstai: Lenkki 35 min hölkäten + 24fit reeni 30 min
Perjantai: vapaa
Lauantai: vapaa
Sunnuntai: vapaa

Josko ens viikon listaukseen vois laittaa liikuntoihin jo salikertojakin. HUOMENNA MUN ON OIKEESTI MENTÄVÄ SALILLE! :) Hahaa katteettomia lupauksia vaan kaikunu, voisinko huomenna jo oikeesti ottaa niskasta kiinni itseeni. Tiedän sen, että se ei vaadi kun pari salillakäyntikertaa kun se himo iskee ja sitten ei taas maltakaan olla lähtemättä. Nyt nää sairastelut sekotti rytmiä ja sitten en oo saanutkaan enää itteeni sinne ollenkaan ja lähteminen tuntuu niiiiin vastenmieliseltä. Huoh mua itseeni.. selityksiä,selityksiä.. :D



2 kommenttia:

  1. Hei tuo bannerihan näyttää jo tosi hyvältä! Sulla on leveempi tää blogi kun mulla niin tarvii ollankin tuollainen levee. Nyt vielä loppusäädöt niin saat itteskin tyytyväiseksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no se joo on totta, toi leveyshommeli :) Noh enkai mää jaksa enää säätää, kun noi muokkailut ei muutenkaan suju multa oikeen :D

      Poista