Sivut

torstai 6. helmikuuta 2014

Day 2

Niin se aamulenkki. Jäi välistä. :/ Nukuin tosi huonosti viime yön ja heräsin ainakin 4 kertaa. Oon niin kyllästynyt tohon meidän sänkyyn. Se on ihan kamala. Kova kun kivi ja siinä saa hirveet niskakivut kun nukkuu kyljeltään, vaikka ostin hetki sitten uuden tyynynkin. Ja se on pieni. Kaikki kysyy aina miten me mahdutaan siihen. Niimpä. Semmonen ihana 120 levee. Kun totuin yksin asuessa 160cm leveeseen sänkyyn :D mutta sängyt on vaan niin kalliita! :( enkä oo ees törmänny mielestäni hyvään tarjoukseen, jonka raaskisin ostaa. Enkä halua maksaa sängystä mitään tonnia saati sit enemmän. Vaikka sänky hyvä investointi onkin, ei mulla varat mihkään yyber kalliiseen. Täytyy siis jatkaa metsästystä ja toivoo, että tärppää niin mielen kuin lompakonkin kannalta ;) 

Tänään näin yhtä ystävää pitkästä aikaa ja poikettiin kirjastossa ja Sokoksella salaateilla. Mikshän meki aina syödään :D mutta huomaa, SALAATEILLA. Joo. 

Kirppiksellä tottakai pöytää järjestämässä ja huomenna sit sinne laitan jo -50% lapun ja toivomme loppurutistusta, ettei tarttis tuoda paljoo takasin kotiin sunnuntaina. 

Oon ihan tyytyväinen meidän uuteen sohvaan, se on sata kertaa parempi kuin vanha ja siinä on parempi myös istua. Toivottavasti menee myös nukkumisen kannalta, sen saa sisko testata viikonloppuna. :) 


Sillonkun meillä oli se karvainen vieras hoidossa kun toiset oli Kanarialla niin sain mää sentään tuliaisiakin ;) 


Vihree Herbalife avainnauha ei välttis liene sieltä, mut mulla ei viä oo sellasta! Sit toi pieni ruskee purkki on jotain maustekastiketta. Ilmeisesti paikalliset kai laitto sitä perunoitten sekaan ja sit paisto ne. Mut sopii kuulemma myös vihannesten kaa. Täytyy kokeilla ja koska siinä on valkosipulia se ei voi olla kun hyvää :) sit toi laukku. Mulle tulee mieleen joku Esmeralda :D niin värikäs ja sit siinä on jotain tiukuja, jotka helisee :D ihanku kissaa veis mukana. En oikein oo tottunu noin räikeisiin väreihin, mutta täytyy opetella ;D 

Huomenna aamusta tainno klo 11:sta mennään pelaan tennistä. Meille tulee kohta kiire käyttää kymppikortti loppuun, kun helmikuun enää voimassa ja 5 käyttämätöntä kertaa. ;) eli reeniäreeniä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti