Sivut

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Laivalla laalalaa :)

En ookaan kirjotellut tänne sitten tiistain jälkeen, kun en oo ollut koneella :) Torstaina me lähettiin liiton reissulle laivalle ja laivana toimi uusi Viking Grace. Ei se mikään bilelaiva kyllä ollut, mutta ihan siisti kyllä muuten. Hintaan kuului illalla buffetti ja sehän oli namia :D Oli kaviaaria ja kaikkee hirveen hienoo. Syötiin ja juotiin itsemme turvonneiks :D Kaiken lisäks meillä oli kauhee kiire syödä, kun mentiin sinne buffettiin niin, että ruokailuaikaa oli enää jäljellä 45min. Meitsin piti päästä heti Taxfreehen katsomaan kenkiä. Converset oli alennuksessa 49 € ! Empä oo sen halvempia kyllä mistään bongannut ja olihan ne nyt saatava! Punaiset tarttu matkaan (valkoset oisin halunnu eniten, muttei ollu kokoja). Illalla lähettiin nauttimaan juomia ja iltaa istumaan. Enkä ees tanssinu koko iltana. Ei sillä, että ois ollu hyvät esiintyjät, meinaan Popcorn feat. Sami Hintsanen. MÄ VIHAAN SAMI HINTSASTA. Se on ihan hirvee :D Se tuntuu niin itserakkaalta ihmiseltä kuin vaan olla voi. Luulee, että osaa laulaa englanniks niin hirveen hyvin, mutta ei kyllä mun mielestä osaa.




















Aamulla päästiin Oscar ala cárte aamiaiseen. :) Ja taas syötiin ittemme pulleiks :) Sillä aamupalalla pärjäs hienosti pitkälle päivään. Aamupalasta ei harmi oo kuvaa, kun kännykkä jäi hyttiin. Muutkaan kuvanlaadut mulla ei valitettavasti oo ollu kovin hyvälaatuisia, koska otan kuvat melkein aina Iphonella. Mulla on vanha pieni digikamera ja sit järkkäri. En vaan jaksa ottaa järkkäriä mukaan mihinkään reissuun (paitsi ulkomaille tai johonki kauemmaks). Sitä joutuu aina vahtimaan ja kantaan mukana. En mää uskalla sitä mihkään jättää noin vaan. Ostoslistalla pitäiskin olla joku pieni digikamera, joka mahtuu laukkuun, että sitä ois helppo kantaa mukana. Aina vaan vähän varauksella suhtaudun kameran mukaanottamiseen varsinkin, jos oon ite ottamassa alkoholia, etten sitten hukkaa tai hajota sitä. Tosiaan eilen kun käytiin Taxfreessa uudestaan (no käytiin me siä ehkä kuus kertaa), mutta enivei. Justiin myyjät laitto lisää Converseja hyllyyn ja silloin näin ne: pinkit Converset! :D Ja oli vielä kokoakin, joten niitä oli PAKKO sovittaa. Tiedätte varmaan mitä siitä seuraa, jos niitä on pakko sovittaa ja sit jos ne on hyvät. No sittenhän ne on PAKKO ostaa :D! Tai ainakin uskottelin itseni ne niin ostamaan. Ei mua harmita. Paaitsi tilin saldo nyt. No tulihan se palkka 5 päivää sitten. :| Haha, no mää olin käyny laivalla vimeks 13v, joten olihan se jo munkin aika päästä vähän tuhlaanki. (Hyvä tekosyy). Noo mutta, en mää nyt tartte mitään erikoista ja sitten eletään vähän tiukemmin ens kuun 15:toista päivään asti. :D !

Näillä mennään, ny jatkuu Tappara - Ässät, joka ei valitettavasti näytä niin hyvältä. Toka erä alko just ja tilanne Ässien hyväks 2-0. :( GO TAPPARA !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti