Sivut

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Maisteltavana Hälsans Kök - kasvispihvit.

Pääsin Buzzadorin kautta testaamaan Hälsans Kök :in tuotteita ja tänään testattiin poikaystävän kanssa Kasvispihvejä. Paistettiin pihvit pannulla ja pistettiin "hamppareitten väliin". Sämpylöinä toimivat Vaasan Taikaruis-sämpylät ja väliin pistettiin:

  • ananasrengas
  • salaattia
  • ketsuppia
  • suolakurkkua
  • pepperonia paloina
  • sipulirenkaita (raakoina) 
  • juustosiivuja
  • Hälsans Kök - kasvispihvi
Mielestäni pihvit oli ihan hyviä ja voittaa todellakin HK:n, Atrian, Saarioisten pihvit. En ees muista koska olisin viimeks valmispihvejä ostanut, enkä tiä oonko koskaan itseasiassa itse niitä kotiin kantanut, vai onko joku muu aina ostanut ja mä vaan syönyt suu vinossa. Tos paketin kannessa oli kans maininta, että ovo-vegaaninen, joten tuote ei sisällä munaa. 



Ostettiin Prismasta myös vihdoin tätä Koko Vitan kookoosöljyä. 17,10€ oli hintaa, mutta eipä tuo haittaa. Luomulaatikon sivuilla kerrotaan kyseisestä kookosöljystä näin:

" Paistoöljy niille, jotka haluavat laadukkaampaa, enemmän kookoksen hyviä ominaisuuksia sisältävää öljyä. Tuote ei anna hajua eikä makua. Valkaisematon ja puhdistamaton.
Kookosöljy on todellinen terveyspommi! Kookosöljy sisältää keskipitkiä rasvahappoja, jotka ovat hyvin sulavia, antavat nopeasti energiaa, kiihdyttävät aineenvaihduntaa. Kookosöljyn molekyylikoko on muita rasvoja pienempi, joten se imeytyy hyvin ja edistää samalla muidenkin ravintoaineiden imeytymistä ravinnosta (esim magnesium, kalsiuma ja tietysti rasvaliuokoisten vitamiinien imeytymistä) Kookosöljyllä voi korvata muita paistorasvoja ja öljyjä ruuanlaitossa. Kookosöljyä voidaan käyttää myös ulkoisesti ihonhoitoon. "

Ja maistoin itse öljyä ihan haarukalla, niin se oli hyvää! Ei hirveesti maistunut miltään, joo kookokselta jonkun verran, mutta tosi pehmeän makuinen. Lisäks sipasin sitä leivän päälle, oli namia! :) Suosittelen kokeilemaan! Paistamiseen ei tätä viä oo keretty testaan.

Tämmöne "hirveen" selkee kuva mun palkinnosta :D Oon osallistunu arvontaan taas ja voittanu tämmösen upean palkinnon :D Pokkarin voin pitää, mutta mitä ihmettä mä teen noilla kahella muulla tavaralla ? :D

Ny Tappara - Ässät menoos ja mää kotoo kannustan Tapparaa voittoon! :) Ei millekään Porilaisille saa antaa voittoo, vaan TAMPEREELLE NÄÄS! ;)

2 kommenttia:

  1. toivottavasti ette ole munalle allergisia, ovo-vegaaniseen ruokavalioon ne nimen omaan kuuluvat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh! Hei kiitti korjauksesta. Tarkotuksenani oli kirjoittaa, että sopii niille.. :D Entiä missä ajatuksissa oon ollu, mut kiitti! :) Ja ei olla allergisia. (:

      Poista