Sivut

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Mihin me tota lunta tarvitaan ? Mur.

Mää en kans sitten osaa pitää omista lupauksista kiinni. Aamulla jäi kyllä lenkit väliin ja niin on jäänyt väliin kaikki muukin liikunta tältä päivältä. Kävelin mää kauppaan, mutta siinä se sitten olikin. Bussilla tulin takas kun en jaksanut neljää maitoo ja kaikkee muuta raahata keskustasta kotio muovipussin avulla. Ja alko jumalaton lumisade heti kun mää olin talsinu hetken tuolla. Päin näköö tuli, että tuntu. Mietinki ääneen, että onneks en meikannu ennen lähtöö. Olisin varmaan näyttäny upeelta levinneillä ripsareilla kaupassa :D Oon sentäs pyykänny, tiskannu ja kirppistavaroita hinnotellu. Monta arkkia on taas saanu kirjottaa niitäkin lappuja. Toivotaan, että tulis taas hyvä tili :) Viime kerralla tuli huikeesti 400e tienoilla. (Paras tili koskaan KIRPPUTORILTA). Sillon pidinkin kyllä 2 viikkoo ja mulla oli aika hyvää tavaraa, on mulla tosin kyllä nyttenkin suht ok:ta kimpsua ja kampsua. Vaatteita ei tällä kertaa oo paljon ollenkaan, mutta kaikenlaista kippoo ja kappoo senkin edestä. :) Keskiviikkona pitäis kamat roudata myyntiin. :) Tarttis meinaan rahaa laivalle ja säästöön. Mennään ei ens mutta sitä seuraavalla viikolla sille uudelle Viking Grace laivalle. :) Yhden yön risteily ja liiton kautta, niin ei kustanna kun 20€. Ihan sairaan halpa, kun miettii, että se sisältää kuljetukset, hytin ja 2 ruokailua! :D Tosi kivaa lähtee! Oon ollu laivalla meinaan viimeks 13veenä :D Että on jo aikakin päästä :)

Tänään paistelin Rainbow Meksikolaisia pannukasviksia, joista luin vasta kotona, että ne sisältää perunaakin. Ei ollu mikään makuelämys, joten en suosittele :D Salaatti onnistukin sitten paremmin :) Sieltä löytyi kurkku, 1 tomaatti, salaattisekoituspussi, ½ Rainbow fetajuusto, sekalainen salaattipussi, 4 munaa ja 1 prk tonnikaalaa. Salaatinkastikkeena toimi hyvin mun eilinen kermaviili valkosipulilla. Oli suhteellisen tujua tavaraa kun taisin puristaa 5-6 valkosipulinkynttä yhteen kermaviiliin :D Hups.. Mieski totes, että ois voinu vähän vähemmän laittaa. Haha.




Illalla ehkä lämppäreitä? Ostin aurajuustookin, oli pakko kun tuli niiiiin himo. Tiedättekö sen aurajuustohimon? Ps. Tulee useimmiten krapulassa. :DD

Tää soi niin mun päässä :) Tulee ihan mieleen joku ysäribiisi.

5 kommenttia:

  1. Hei huomasin, että sun kuvassas on valkoiset reunat ja siksi se on noin leveä mutta näyttää kapealta. Saatko tehtyä sellaisen kuvan, joka on vaikka tuon 800px leveä ja 200px korkea? Jos tuossa sun lintukuvassa ei ole tarpeeksi leveyttä alunperin, niin venyttämällä siitä suuremmaksi tulee siitä valitettavasti suttuinen. Sitten täytyy etsiä semmonen kuva, missä tuo leveys on vähintään 800px ja sitten pienennät ja leikkaat sitä tuohon kokoon. Tai sitten niin että kuvan resoluutio on alkujaan suurempi kuin 72 dpi:tä ja pienennät sitä tuohon pienempään resoluutioon, mutta se vaatii jo hieman enemmän osaamista. Kokeile www.pixlr.com/editor kuvankäsittelyohjelmaa. Se toimii selaimella ja sillä pystyy tekemään paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin nyt eri kuvilla ja katoin paria ohjevideookin Youtubesta. En silti oo oikein tyytyväinen aikaansaannokseeni. Ton nykysen kuvan mitat on 1000 x 250 kait.

      Poista
  2. mie oon kyllä tykänny nuista pannukasviksista :D kivoja kun ovat valmiiksi maustettuja. parempia kun normi wokkivihannekset.
    ja jännä kun kaikki tuntuu valittavan lumisadetta näinä päivinä. Kemissä ei ole kyllä satanu piiiitkiin aikoihin. :)

    www.lizzutin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makuja on monenlaisia ;) Tykkään niistä Rainbown toisista pannukasviksista enemmän. :) Täällä Tampereen suunnalla sataa nytkin lunta ja en tykkää yhtään sen tähden, että olin jo varma, että kevät tulee pian. :D Ois tullu mielummin vetenä suoraan! :)

      Poista
    2. ne rainbown ruokaisat pannukasvikset on ihan unelmaherkkuihanaa :P

      Poista