Sivut

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hulluilla päivillä..

En kyllä ymmärrä miten Stockmannin Hullut päivät saa ihmiset niin liikkeelle, aivan järkyttävä tungos :D Itse hain sieltä päättäväisesti vain yhden kirjan ja läksin pois kun alko ahdistaan se ihmispaljous :D Ihmiset on tommosis tilanteissa mun mielestä tosi töykeitä ja kaikki mummutkin vaan taklaa sielä minkä kerkee :D Oma ostokseni oli Paula Heinosen teos: Vihdoinkin hyvä olo :)

Takakannesta:
"Suoliston hyvinvoinnilla on suuri merkitys ihmisen terveydelle, energisyydelle ja vastustuskyvylle. Miksi kärsin ummetuksesta, vaikka juon runsaasti vettä ja liikun paljon? Miksi mahani on jokaisen aterian jälkeen turvoksissa? Vältänkö toistuvat nuhakuumeet ja korvatulehdukset suoliston kunnostuksella? Johtuvatko nivelvaivat suolistosta? Voiko keliakiasta parantua? Suolistovaivat ovat monelle arkipäivää. Tämä herkkä elin tarvitsee huolenpitoa ja terveellistä ravintoa pysyäkseen toimintakunnossa. Monet eri tekijät voivat suistaa suoliston raiteiltaan, ja suolistoperäiset vaivat saattavat ilmentyä erilaisina ongelmina ympäri kehoa allergioina, ihottumina, toistuvina tulehduksina tai jopa hermostollisina vaivoina. Kirjan avulla opit ymmärtämään ja hoitamaan suolistoa, ja itsehoito-ohjeiden avulla voit päästä eroon sinua kiusaavasta terveysongelmasta. Suolisto on uskomaton terveyden moottori!Tekniikan lisensiaatti, ravitsemusasiantuntija Paula Heinonen kiertää eri puolilla Suomea luennoimassa terveellisestä ruokavaliosta ja sen vaikutuksista."

Mut Paula Heinonen vakuutti kyllä sillä Tampereen luennollaan, vaikka alunperin olinkin hieman skeptinen koko ihmistä kohtaan. Tässäpä taas näkee sen, ettei kannata aliarvioida ihmisiä, ennenkun on tavannut/kuullut livenä jne. :)

Tänään vietiin sit kirppikselle tavarat. :D Siellä oli melkein toiset hullut päivät. Koita siinä nyt sitten pistää pöytään tavaraa, kun ihmiset hengittää niskaan minkä kerkee! Mun mielestä vähän törkeetä palloilla siinä monta kertaa kun toiset yrittää vaan järkätä pöydän nopeeta, että pääsee alta pois. Tapansa tietty kullakin. Kaippa joka kirppiksellä on ne omat pirut, jotka siellä pyörii joka päivä samaan aikaan :D Nyt toivotaan, että 6 päivän aikana potti kasvais ees 150 €, että sais vähän reissurahaa :) Aion käydä jokapäivä järjestämässä pöydän ja viemässä vähän lisää tavaraa. Ei oo kivaa, että se pöytä on niin täynnä, että kun otat sieltä yhden asian, niin kaikki räsähtää päälle. :) Onneks mies on lupautunut auttamaan ja käymään siellä silloin kun mä en töitten takia pääse. 

Pääsin myös mukaan Buzzadorin kampanjaan testaamaan Veet-tuotteita :) Innolla odotan pakettia saapumista! :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti