Sivut

maanantai 21. tammikuuta 2013

Moonday

Mulla on oma unirytmi tällä hetkellä vähän vähemmän loistava, eilen illalla kukuin 12:sta ja herätys oli viideltä. Kumma kyllä se herääminen ei tuottanut vaikeuksia, eikun salikamat messiin ja busseileen. Mähän kuljen työmatkat bussilla, koska omaa autoa en omista, oon käynyt autokoulun ykkösvaiheen hmm sain kortin viime vuoden helmikuussa. Mutta eipä oo pahemmin tullut autoa ajettua ja se ärsyttää, miten mää koskaan pääsen mihkään kakkosvaiheeseen, taloudellinen ajo? Just joo. Sitä ajamista jännittää nyt niin paljon kun sitä ei oo tehnyt, että jos mut nyt pistetään rattiin, niin saisinkohan ajettua ees korttelia ympäri? Vähän epäilen. Eikä toi mies oo innostunut ajatuksesta antaa mun ajaa, koska en ees luota itseeni tippaakaan kuskina, joten ehkä parempi. Ja lisäks kun ajetaan melkein keskustassa, kaupunkiajo pelottaa liikaa. :/

Ei siinä bussit kulkee ihan ok:sti töihin ja takaisin, mitä nyt joutuu välillä odotteleen kummassakin päässä. Mutta ei parane valittaa kun on kuitenkin työpaikka, jossa käydä, vaikkei se lähteminen sinne läheskään aina oo mitään herkkua. Tiedän en oo ainoo! ::)

Töitten jälkeen kuitenkin salille tekeen jalkareeniä. Se suurin lemppari, oujee. Aikalailla tältä näytti mun ohjelma:

- alkulämpö crostrainerilla 10 min
- Kyykky tangolla 20 kg 4x12
- Pystyjalkaprässi 40 kg x 12, 50kg x 12, 60kg x 12 (Tein siks eripainoilla kun hain sitä oikeeta, ens viikolla lähen suoraan viidestäkympistä ylöspäin).
- Askelkyykky 4 x 12 + 5kg käsipainot molemmissa käsissä.

Jalkaprässi ja askelkyykky on tehty laitepareina !

- Takapotku (perselaite) 4x12 sarjaa 20kg x 2 ja 25 kg x 2
- Pohkeet seisten 20 kg x 4
- Reiden lähentäjät 4x15 (30kg)
- Reiden loitonnus 4x15 (25kg)

Reiden lähentäjät ja loitontajat on tehty laitepareina!

Kotiin tullessa odotti Fazerin tuotehyvityspahvilaatikko, elikkä valitin joskus joulun jälkeen konvehdeista, jotka oli pakattu Fazermint-paperiin, mutta todellisuudessa sisältönä olikin Geisha darkkia, ei siinä itsehän en oo pähkinälle allerginen, mutten myöskään tykkää Geishasta. Ja joo okei ehkä vähän väritin mun pikku valituskirjettä, mutta tänään oli sitten pahvipaketti kotona, joka sisälsi rasian Fazermintteja ja toisen rasian normaaleja Fazerin sinisiä konvehtehteja! Kiva juttu, mutta miks juuri nyt kun on dietillä! Ja joo myönnän, sorruin avaan Fazermintit ja söin viis! Antakaa anteeks :D (Meen heti aamulla lenkille ja illalla pelaan tennistä ehkäpä) Mitä tosta jälkimmäisestä sitten tulee, sen kuuletta myöhemmin ;) Hihi ja on huomenna mun viikottainen punnitus/mittailu, pelkäämpä, että oon saattanu vaan lihoo. :| 



Ole kiitollinen siitä mitä sinulla on; tulet saamaan vielä lisää. Jos keskityt vain siihen mitä sinulla ei ole, et ikimaailmassa saa tarpeeksi.
-Oprah Winfrey


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti