Sivut

perjantai 11. tammikuuta 2013

Se herkkupäivä..

Eilen tein salilla käsireenin ja siittä kipittelinki jo töihin nopeen kotona käymisen jälkeen. 10nes päivä ilman herkkuja tai mitään muutakaan ruokaa, jota vois nimittää herkuks. Ompas kiva olla töissä ja kattella mitä ihmiset ostaa, hirveitä houkutuksia :( Tehtiin illalla sitten murun kaa lämppäreitä ja ostin pienin juustonaksu-pussinkin. En oo vaan oppinu vielä syömään tollasia ilman huonoo omatuntoo. Ja hei en ees syöny paljoo niitä naksuja ja heti tuntu, että olo on kun turvonneella pallolla! Jotain on siis tapahtunut, ennen meinaan vetelin helposti tommosen pikkupussin, mutta en enää :))

Näin viimeyönä jotain tosi outoo unta, piti kulkee jotain siltaa pitkin paikasta toiseen, mutta sit se silta yhtäkkiä hajos ja siellä alhaalla oli laavaa, joka poltti välillä, muttei aina :o Ota nyt noista unistakin selvää :D

Piti aamulla mennä lenkille, mutta en vaan päässy sängystä ylös. Se on yksin ihmeellisen vaikeeta. Kaksin kun koittaa lähtee ja toinen sanoo, että mennään - niin sitten yleensä vaan mennään :) Jos huomenna aamulla sitten.

Viikonloppuja! Meitsi viettää ne töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti