Sivut

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Aika huippu viikonloppu on kyllä ollut! Lauantaiaamun siivosin kuin pieni eläin 2,5h, jonka jälkeen hellitin ja sain vieraaksi ihanan ystävän pitkästä aikaa <3 Jutella turistiin vaikka mitä, oli niin ihanaa nähdä, se toi lisävirtaa itelle ihan hirveesti. Pitäkää hei ystävistänne kii, soitelkaa, laittakaa viestiä ihan mitä vaan, mutta pitäkää ne lähellä <3 ! Illalla oli mitä, no tyttöjen ilta, eli BOXING NIGHT !! Ja nyt kun joku miettii, että onko mun tyttöjen illat aina näin "miehisiä" niin ei ne aina oo. ;) Kyllä mää tyttöjen  kaa joskus hempeilenkin ja tehään sellasia tyttöjuttuja :) Mutta itse asiaan. Suomalaiset otteli hyvin ja kaikki toi voiton kotiin ja haastateltiinhan siellä tauolla vähän Eva Wahlströmiakin. Evallahan todettiin viime kesänä keuhkoveritulppa ja hän joutui sitten ottelukieltoon ja sanoi nyt vointinsa olevan jo parempi ja toivoi, että pääsisi syksyllä taas ottelemaan. Evahan tunnetaan ihan himoreenaajana ja esim kun valmentaja on sanonut juokse 10 km lenkki, Eva juoksee varmuuden vuoksi 12 km. Se hymy ja into mikä näky tän naisen kasvoilta eilen oli jotain sanoinkuvaamatonta, tuli itellekin niin hyvä mieli. Ja kattokaa nyt tätä tyttöä! Huh mitkä lihakset, <3 Eva on ehdottomasti yks mun ihannoimista naisista. :) Kuvia myös eilisillan pääottelusta Edis Tatli vs Felix Lora.





Jäätävä tuijotus punnituksessa


 TIDII hyvä suomipoikaa !

Tänään puolestaan päivä alko reissulla terveyskeskukseen vaaria kattomaan ja sieltä meijät oli kutsuttu mummulle syömään lihapullia ja muussia, omnom nam. Syötiin ittemme ihan hirveen ähkyyn ja sieltä hurautettiin Nokialle vähän Herbalifejuttuja, kun oli yhen tilan 1v -synttärit. Ja vähän jumppailtiinkin Herbalife 24 fit-dvd:n ohjelmaa. Huomenna mun pitäis aloittaa oma dvd-harjoittelu, harjoituksen kokonaiskesto on 24 viikkoo. Tässä pieni pätkä siittä. Herbalife24fit.

Illallakin meillä kävi vielä vieraita ja nytten saatiin hengähdettyä ja istuttua alas. Valitsin elokuvaks subilta tulevan Cast away-tuuliajolla. Mun mielestä Tom Hanks tekee siinä hyvän roolisuorituksen. Elokuva on samaan aikaan hauska,traaginen ja mietteliäs. 

Huomenna aamulla alkaa Weekend festareitten lippujen myynti!! http://www.wknd.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti