Sivut

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Lidl en pidä sinusta.

Mun mahassa on ollut joku ongelma tästä aamusta lähtien. Tehtiin eilen jauhelihakastiketta, johon pilkottiin myös sieniä, jotka oltiin ostettu Lidlistä. Tänään söin samaa sapuskaa töissä ja seuraavalla tauolla hotasin naamariini avokadon. Hirvee mahakipu, sattuu, kiertää, oksettaa ? En luojan kiitos oo oksentanu, mutta vessassa juossu senkin edestä, pakki aivan sekasin. Tää on ihan hirveetä, yritin syödä banaaia ja muita jotka vähän kovettais vattaa, toivon parasta, koska en halua joutua mihinkään tautiin tän takia. Oon satavarma, että tää johtuu niistä sienistä tai sitten avokadoista, aion pistää Lidliin palautetta sähköpostilla, lähetän ne kirotut sienet sinne. Koska ostettiin vielä kaks pakettia.

Kahvia kahvia, mm onneks sitä sain illalla, lattee, pientä espressoo, isoo espressoo. Namii <3 Onni on Zinzino espressokone kotona <3 Tulin kotio tänään vasta puoli 10:n mais. Empä jaksanu enää heittää jumppavaatteita päälle ja alkanu ny viä jumppaan herba dvd:ta. Ehkä aamulla ? Joudun meneen huomenna jo kymppiin töihin ja sieltä pitäs mennä suoraan nyrkkeilyreeneihin. Ja sitte perjantaina viiden aamuherätys ja lauantaina varttia vailla 5, nam.

Tsäääääh. ! Meen nyt nukkuun. Tsemppiä toverit!

2 kommenttia:

  1. Huh mikä aikataulu. Ja vielä kipeänä. Toivottavasti menee pian ohi. Nythän on vissiin ollut tuota noroakin tosi paljon liikkeellä. Voi olla sekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noroa joo on ollut liikkeellä meijänki työpaikassaki hurjasti. Onneks ei oo omalle kohdalle sattunut :) Tänään olo on ollut jo parempi :)

      Poista