Sivut

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Wknd liput !!

Tänään aamulla kello herätti hieman vajaa yhdeksän, pari askelta olkkariin, naps tietokone päälle ja lippupalvelun sivuille... Kello löi yhdeksän ja hienosti saatiin varattua liput ilman ruuhkaa weekend festivaaleille ! :) hienoo, että noi liput voi maksaa vasta noutaessa, muuten olisin joutunu täriseen palkkapäivään asti ja mun onnella niitä lippuja ei sit enää olis saanut. Varattiin samalla jo hotelli Helsingistä kolmeks yöks, joten nyt majotuksestakaan ei tarvi ressata. :)

Lippujen saannin jälkeen aloin testiin tota mun herbalife 24 fit-dvd:ta. Se on 24 viikon mittainen, kolmeen vaiheeseen jaettu ohjelma. 1vaihe - tukilihakset, 2vaihe - voima, 3vaihe - pikavoima. Jokaisessa vaiheessa on neljä erilaista teeenikertaa, joita noudatetaan kahdeksan viikkoa. Tää eka päivä oli selän ja lantion tukilihaksia. Huomenna olis aineenvaihdunta - ohjelma :) sitä innolla odottaen :)! Tää on tosi kiva kun ohjeet on suomeks, dvdt tosin englanniks.

Huomenna kampaajalle ! :) huonot latvat pois, tyvi piiloon ja vähän raitoja koitetaan tarttuuko tähän päähän vaaleempi sävy :)









2 kommenttia:

  1. Moi, just löysin sun blogin ja näyttää tosi kivalta. Kaipailenkin tsemppausta omaan laihdutusprojektiini ja pitää ehdottomasti rueta seuraamaan sun juttujas. Jos kiinnostaa kurkata minun blogia, niin tervetuloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :) Kiitos paljon ja tervetuloa ehdottomasti mukaan ! :) Tottakai kiinnostaa kurkata sun blogia. I'll be there! ;)

      Poista