Sivut

torstai 21. maaliskuuta 2013

Tänään jo vähän parempi

Tää aamu alkoi jo hieman kivemmin kuin eilen, kurkku oli kyllä vielä kipeä, mutta tänään ei enää kolottanut (toivottavasti et tule takaisin). Lähdin käymään lääkärissä, jota ennen poikkesin Sokokselle 3+1 päiville. Havittelin sieltä alunperin Pentikin Linda-viinilaseja, mutta nehän oli loppu, yllätys. Ja toinen haaveeni ois ollu semmone 40 cm puuhevonen, loppuunmyyty sekin. Jos oisin ollu terve oisin ollu eilen haukkana hakemas ne viinilasit, mutta kaikkee haluamaansa ei voi saada. :) Mutta piristykseks löysin kuitenkin jotain kivaa...

 Pöff, kuvassa catmandoon huivi, jonka bongasin Prismasta, tais olla 6,99€ mut tosi kätevä! (sori kuva vähän huono)
Vaihdoin tämmösiin pillereihin tänään, vähän jänskättää toimiiko nää paremmin ja säännöllisemmin kuin mun edelliset. Onko jollain näistä kokemuksia??

Osallistuin Buzzador-kampanjaan tänään, saa nähdä tuunko valituks, mutta ois kiva päästä tohon testiryhmään. Maxim-urheilujuttuja ois aiheena testiä. Ihan mielenkiinnolla testaisin muitakin, vaikka mullahan kyllä on vakikäytössä noi Herbalife 24 -tuotteet urheilun tukena. Ne oon hyviks todennu ja palautuminen on nopeaa ja lisäks tuotteet maistuu omaan suuhun hyvältä.

Oon parina iltana tehny Kenoo ja se on jotenki kivaa :D Vaikken oo voittanut kun 2 € niin siitä tuli silti hyvä mieli. En mää pelaa paljon, enkä isoilla panoksilla, mutta tää tuo tiettyä jännitystä ja ainahan sitä toivoo, että jotain isompaakin pottia sattuis kohdalle.

Huomenna yritän takas työmaalle päästä, täytyy vaan yrittää ottaa vähän rauhallisemmin. :)

2 kommenttia:

  1. Määkin eksyin vahingossa sokokselle lounasaikaan, kun piti saada jotain apetta. Huhhuh! Sinne ei tosiaan kannata mennä, jos haluaa nopeesti suoriutua. Näin laiharin aikaan ei kyllä oo kiva mennä siitä kaikkien karkkilootienkaan läpi.

    VastaaPoista